IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, July 31, 2009

Sabah hari ke 4 (27/7)

pagi ari isnin tu, bangun2 laju2 pegi bekpes..kan aku kata..mmg gigih aku bgn nk gi bekpes free :) see, lajuuu je aku jalan
tak aku tak amik secara tamak ye..masih ingat org belakang..membazir amalan syaitonnn


tgh2 makan tu, syarul tinggalkan aku sorg2 sbb dia nk ikot Dino amik kete sewa kami..sbbkan Dino ade hal, so tak dpt la dia join. so terpaksa la drive sdri..
kete yg syarul dpt tu mmg kelakar la..comel jek..mcm nk runtuh kancil tu bwk kitorg..hahaa

lepas bekpes, naik bilik, kemas2 bag, mandi2, tgk TV pastu kul 12pm check out..

ade gaya nk daki gunung tak??


oh..aku check out kt Karambunai bukan sbb nk blk KL..tp sbb nk check in kt SUTERA HARBOUR plak..penat aku tau kemas2 bag ni..

ok smp da magelan sutera harbour..cantek tak minah ni??
cantek kan..comel jek..mcm adik sye yg nama dia HELENA tu..cute jek..heehehehe

mmg nama minah ni HELENA..sbb tu comel mcm adik saya :p


kebetulan plak anak makngah aku pn holiday kt sabah time tu..tp dorg dok kt town KK..so saje la ajak dorg lepak2 kt magellan tu
check in kul 12 lebih, tp tak naik bilik..just letak beg kt bwh jek..sbb kancil tu takde kunci yg selamat.kang hilang luggage aku..

lepas da letak beg pegi ke pasar filipiin, cari brg2 lagi..



lepas da kenyang blk hotel blk..view dr bilik

di sebabkan takde ape nk buat, aku ajak anak2 makngah (wan & agirl) lepak swimming pool


beach sini lg jernih dr pulau manukan


kaum lelaki tak join la kitorg mandi manda i..dorg gi pukul bola golf..
syarul 1st time pegang kayu golf..so di ampunkan kalo msk tasik byk kali :p

wan mmg selalu main..menjadi sifu syarul pd ari tu


lepas da letih beriadah, blk bilik siap2 nk kuar dinner ngan soping kt pasar malam

5 comments:

Diarihatiku1976 said...

syana .. aku berkenan sungguh ngan baju mandi ko tu... mana nak cari yg muslimah gitu ekk...

SyaNa said...

kak, sye beli kt PD tahun lepas..jual kt pasar2 tepi jalan area PD nun. yg ni bwh RM100 rege dia.

Nana said...

haih..tak tahan aku tgk en3 sabah ni
buat aku xsabar2 nk g sana

mama tisya said...

smp 2 otel ko check in ek

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????