IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, July 13, 2009

Lepak di IRC

ramai yg mcm konpius tny ape tu IRC? camne makan2 free bleh dpt duit???
adoii susah mau terang kan ngan details dlm blog ni..
sbb tu la aku ajak jmp.time jmp tu nnt aku belanja korg mkn kt IRC ni..aku nk korg rse food nye camne..
IRC ni 1 cafe. yg ade banyakkk cawangan kt Mesia ni..dia mcm cafe2 biasa yg lain..tmpt korg hang out sambil makan2. takde yg bezanye..
yang bezanye ialah...dia ade buat 1 sistem yg membolehkan org2 yg makan kt situ dpt income. bukan hanya makan2 dapat lemak saje.tapi dapat income!!!

kalo korg kata MLM ke?? ye..mmg MLM..tapiiii MLM yg sgt mudah..
sbb korg tak yah nk hegeh2 bwk produk jaja kt org..hanya dgn perkenalkan cafe ni saje korg bleh dapat income..

konsepnye mcm korg beli saham kt cafe ni..lepas tu korg kenalkan member utk amik saham yg sama..so nnt keuntungan cafe tu akan dibahagi mengikut jumlah saham yg korg beli tu..

dlm zaman gawat mcm skrg ni, bisnes makanan yg paling tak merugikan..tapi ade ke masa korg nak jaga kedai tu?? cukup ke modal korg nk bukak 1 cafe???

so dgn join bisnes ni, korg boleh anggap IRC tu korg punya..cuma korg tak perlu jaga, tak perlu bayar upah pekerja..cuma kenalkan IRC ni kepada member saje..

tak payah cerita byk. just bg dorg rasa food nye & story about the system..

ahad smlm aku lepak2 ngan erryn kt IRC Pandan Indah.

erryn bwk husband dia..alhamdullilah erryn skrg bisnes partner aku..


jangan risau tentang harga..sgt2 murah dr cafe2 lain..tang rasa plak jgn risau..dorg takde kurang2kan garam gula sbb nk cut cost..rse still sedap

feveret aku Island Red Cafe ice blended..ala2 starbuck..tapi murahhhh
bukan hanya harga murah. tapi kalo jadi ahli, korg dpt less 15% lagi..sape mau bagi???

andai kata umah atau opis korg jaraknye 20 - 30km ngan IRC ni mmg tak rugi kome join..ape lagi kalo sekangkang kera jek kan..mmg patut sgt2 join..

smlm upline aku bg 1 box perfume One Drop ni. aku kaler purple. yg hijau erryn punya..sbb kami join bulan June & July..

so jgn tunggu lagi...mana tau korg pun layak dpt perfume ni..
:)

5 comments:

Nana said...

hehe..wei itu perfume sama mcm aku punye...

Beautiful Disaster said...

mcm pernah tgk jer irc ni.

~sall said...

emmm...bestnya...korang dpr mkn free..

Mamamanja said...

kencang le pasni eh

mama tisya said...

sempt gk bw hubbyku & family mkn2 cni