IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, July 22, 2009

What??? Kopi Janda??

please la people..jgn la buat tajuk barang begini..mcm tak bleh komersial jek aku rse..apesal kena JANDA??? tak paham..tak paham...aku tau ramai janda2 yg hot2 tapi tak yah la letak nama KOPI JANDA kan..
ni pendapat aku je la..sbb bg aku, rse mcm tak sesuai la..mcm saje bikin panas jek letak tajuk gitu kan. banyak lagi aku rse nama sesuai..

pastu yg lg tak paham kalo iklan kopi tongkat ali sure smp patah katil la, iklan tutup lampu rumah goyang2 la..nape erk?? kalo minum kopi tongkat ali mmg kena gitu ke??
da iklan mcm tu, bile org oder tongkat ali kt kedai mamak da sume mcm "wahh malam jumaat minum tongkat aliiii" ape2 ntah mentaliti org2 kan..
aku tak pasti la kan, kebersanan tongkat ali tu, sbb tak pernah pun aku minum. tapi aku percaya takkan la smp patah katil kan..agak2 la nk buat iklan tu..
dan kopi tongkat ali tu bukannye viagra yg ko nk buat iklan tahap 18sx smp goyang2 umah..

hahahaa ttibe je kan nk buat entry psl kopi tongkat ali. bukan ape, byk sgt da jenama2 kopi yg kuar..pastu mcm2 nama plak tu..kkdg mcm tak kena jek kan..




-mandi sungai di Janda Baik mmg best.


11 comments:

mAr@ZiEy said...

Kopi Janda vs Kopi Duda..heheh

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

haku setuju ... iklan2 nieh gimikkk jer lebihhhhhhhhh ... ada satu iklan tue.. yg ubat gigi kayu sugi tue .. poyo lah .. siap tjk jam ada tarikh khamis mlm laks ..........adehhhhhhhhhhhhhh

helena's said...

saya tak minum kopi..hihi

Mya said...

perkataan 'JANDA' tu selalu dieksploitasi...

kalau guna 'JANDA', cam konon akan laku lah produk2 dema. terhapa ok..

JiEjAh_DeEn said...

syana
hahaha pagi tadi tetiba adam baca poster kat kedai mkn dengan kuat "kopi abang kuat" ..
wahhhhh malu aku weiii ..masa tu ramai org ooo .

aku pun x suka ngan promote² yg agak lushah ituuuu ..
mcm ler hidup ni cuma untuk 'tutttt' bongok !!!

Nana said...

tu la pasal mcm xde nama lain dah..buh nama kopi janda.mmg mrepek.
kopi kapal api la..asal xwat kopi kapal selam ke kapal tebang ke.ekeke..

Afne said...

ala syana, semua tu gimik je konon rmh gegar gelap2 power le tu hahahah

apesal depa takmo bubuh kopi dara?

Mamamanja said...

ntah apa2.. nyampah aku nengok iklan kopi janda nih

payiet said...

ujung ujung mandi sungai lagi best dari minom kopi kannnnn hahahaha

sall said...

Mengerun je sebut kopi ni. X sggp nak minum. Yg penting aku nak “MAKAN MCDONALD FREE?????”

Nana said...

nama xagak2 hehee