IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, July 23, 2009

Bye-bye kawan2

bye2 sume..lama kali ni aku takde...smp selasa depan (lama sgt la kan :p)..aku mau pegi holiday ke (sbb ramai da tau, so aku canang la ye) SABAH
fligh Jumaat pkul 6.45pagi.. smp sana dlm kul 9.20 kot

ni aku listkan perancangan kali ni:
smp2 airport KK teros menuju ke Poring. stay sana 1 night.
2nd day tu lepas check out akan check in kt karambunai plak utk 2nights.
plan ari ke 3 mau bersnokeling kt pulau manukan.
yg tempat2 lain tu akan pegi tp tgk keadaan. tourist guide, kami akan melantik member syarul yg mmg org sabah. so jimat di situ :0

malam terakhir, akan stay kt sutera harbour 1night.
itu je a yg aku bleh story sket2 psl vacation kali ni..harap2 menjadi la ape yg dirancang

doakan aku selamat pegi & pulang :)

*salah 1 aku stress minggu ni, sbb aku dok pk psl nk naik flight ni kot..ari tu gi langkawi ok lulus (tp tu 45minit je) kali ni sabah 2jam kan?? 2jam?? oh no..makin stress..

-aku 1/2day ari ni..bye2

9 comments:

ppb_ppkp said...

huwaaaaaaaaaaaaaa
nak itut.......
syana..ko jgn lupa ole2 dari sabah bahhhhhhhhh//...eh syana...kalo ko xkeberatan..leh tak bgtaw brape ek budget hangpa..aku pon tingin gak ni

Diarihatiku1976 said...

syana .. akak pun nak gak ole-ole ekk.... jgn lupa... gi sabah jgn lupa gi kundaang tau.. best giler

JiEjAh_DeEn said...

enjoy u'r holiday :D

nzh1979 said...

selamat bercoti2an ehehehe
syok nya pi sabah bahhh

CaMaRPuTiH said...

selamat bercuti. aku dh pernah ke sana...insyaallah kalo masa diurus dgn baik holiday akan jd best!

Liana said...

Selamat pergi dan selamat balik. Semoga gembira sepanjang percutian...Nak juga ole-ole dari sabah...

RaFFLeSiA MeRaH said...

slmt bercoti coti malaysia...

helena's said...

kakakku..selamat sampai selamat balik..sentiase sayang kamu!

gee ryder said...

wahh sonoknye...
honeymoon yer...

aku teringin gak nk ke manukan tu

btw, hepi holiday!