IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, July 3, 2009

Akhirnye kini pasti ku merasai...

-patotnye entry ni auto publish pagi td kul 11..tapi awatnye tak kuar..cess blog skrg ni makin slow..

hohoho..akhirnye aku boleh berintenet di mana2 saje dlm umah aku tu..selalu aku akan surf tenet kt depan tv sbb modem dulu dok kt situ..skrg tidakkk lagiii :)
sbb aku da ade wireless modem. dapat free dr TMnet. so sape2 b4 ni pakai wired modem Tmnet tu boleh pegi ke TMpoint tempat anda utk tukar kepada wireless modem. Free ye kawan2..no extra charge unless ko panggil org tu setting kt umah ko so kena byr RM80. tapi sbb syarul buat sdiri sume so jimatt duit..

aku rse b4 promotion ni, kalo nk tukar ke wireless modem kena tambah RM10 dlm monthly bill.nasib la aku tak amik time tu. pastu ingat nk beli wireless modem kt kedai. tgk rege RM150++ gak la kan..nasiibbb tak beli..rupenye nk dapat free :p

lepas ni boleh aku feeling2 update blog atas katil..


-abanggggg....nak laptop 1 ye..tak beshh la rebut2 laptop :(



8 comments:

mama tisya said...

hah blog mmg kureng lately..aritu aku wt auto publish jugak tp tk kuar2...

hah dh ada wireless mmg best..bole online di mn2...aku lama dh ada...ehhehe...so lps ni laptop plak ye..leh la bw time presentation irc..ehhehehe

shakeymirza said...

besnye..nak jugak..huk3

Liana said...

wa...bestnya...seronokler yer...boleh bertenet di mana-mana jer... Kimm walaupun pakai wireless, tetap kena dok kat situ gak! Coz bukan guna notebook! Tp, guna PC biasa... Tak mampu ler nak beli notebook! hehehe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

sakan ler bertenet pas nieh .. adehhh mcm nk mtk prepare masa pantang nantie ..heh..heh...

sara said...

bru tau blh tuka..hehehehe.ritu jeles ngn cousin yg bru psg streamyx, cz die dpt benda alah ni.tp, sara da ade router wireless d-link da.tp, nk g tuka gak la nnti..

sara said...

ka diana, sara ritu pun psg tenet kt umh b4 b'salin.ritu bg alasan bosan nnti xdpt men tenet..hehehehe..kak, mintak jgn x mintak..

mama tisya said...

blog kdg2 ok..kdg2 KO!!!

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????

bestnye..