IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, July 31, 2009

Manukan Island

amboi..amboi...suke ye nk tgk aku pakai swimming suit seksi2..hahhaa muntah darah la korg kalo tgk aku seksi..
ok, pagi2 tu da siap2 nk pegi berpulau...ade gaya mcm backpackers tak aku?? oh ade biawak la pulak..hotel ni bela biawak tau..

ape2 pun meh kite bekpes dulu..suke aku bekpes kt hotel..mana2 hotel la, kalo ade bekpes pantas aku bgn pagi2..


sambil makan, hirup udara segar..ttibe..asap rokok yg masuk idung aku..hahaaa

sedang tggu incik Dino smp..


ok..kite da smp kt jeti..


kali ni gf Dino folow sekali..nama dia DIDI..Dino & Didi sweet kan..






ok ni kaunter tiket ye anak2..(ttibe malas buat caption)


see, aku paling semangat waja...DIDI dok blkg sbb fobia nk naik bot..heheee



drebar bot kami..


ok, sampai Manukan sudah!!

Single but NOT AVAILABLE (ye ke Dino??) hahaaa..ampun


kami yg ceria dpt snokeling..walaupun, pantai nye kotor, air keroh, ikan pun tak nmpk..

weyy mana ade gambar seksi aku pakai swimming suit dlm ni..hahahaaaa acah mak enon..aku wanita sopan santun berbudi bahasa amalan kita..

agak2 kalo masuk contest gambar romantik, boleh menang tak??? romantik ke???


kami







hahahaa..mmg berani matik la aku letak gambar ni..ampun sekali lagi :p




yang ni romantik tak??? ke gedik??

lepas da seharian kt pulau tu, kami pun pulang...ok entry lepas ni pasal soping..nnt aku tips psl soping..so amat berguna utk sape2 yg nk pegi ke Sabah lepas ni
*aku try abiskan ari ni jugak gambar

6 comments:

gee ryder said...

wah bestnye manukan...

nak pgi jugakkkkk!

Diarihatiku1976 said...

wah.. enjoy ekkk.... bestnya...

Gieyana said...

ishhh..windunya kat Manukan...

~terasa kini tiupan angin kt Manukan yg menghembus ngan nyamannya......:D

mama tisya said...

sronok ko snorkeling ye..aku tk pernh rs wei tp kalo aku nk rs gk camner..saper nk jg tisya...huuhuhuh

Nana said...

huhuhu cantik gile laut dia ni...

mama tisya said...

xpernh snorkelling lg..bila ntah nk try