IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, July 15, 2009

Mari Ber'bueno'!!!

haiiiii selamat pagi kawan2!!!!!
korg sehat? aku pagi ni sehat & always ceria :)
mmg best pagi ni sbb jalan ade lah tak jem melampau..jem lite2 tu biasa la kan..KL tak jem ade lah pelik..so aku bleh nyanyi2 ngan riang dlm kete..sambil makan cekelat Kinder Bueno.. ari ni aku tak bekpes..just makan cekelat tu jek. sbb lunch nnt aku bajet2 nk makan nasi ayam berlada kt Bangsar..sape2 area Bangsar moh la dating2 :)

nxt week 24/7 pojek aku bersama Air Asia start..kalo dulu2, time2 gini aku da start countdown da..tapiii kali ni kena countdown lmbt sket sbb syarul last paper final esk..so demi rse hormat pada somi terchenta, aku gigihkan ati aku takmo terlebih syok depan dia..
so aku luahkan syok aku dlm blog je la ye..padahal ati gedik2 jek nk plan itu ini..nak beli itu ini nk pakai time cuti2 nnt..

-lapar la..tak sabar nak makan NASI AYAM BERLADA!!!!




9 comments:

ppb_ppkp said...

nak skittttttt.
syana...nanti pondok aku dah siap..jemput2 la datang ..kita berdansa...makan2...hiihi

watyz said...

hahahahha....bueno jek???
aku pg ni dh pekena nasi lemak...xble tahan lapo la beb...
esok kena sambung balik pose...

mama tisya said...

amboi kemain berbueno pg2 ye..ada lebih tk leh bg aku skit lunch nanti..ehhehe

psl ke bangsar lunch nanti aku inform if jd join ye..nk gk rs nasi ayam berlado yg ko ckp sedap tu

mummy aryan syamil said...

mencikkk..
nk itut gakkkk

noname said...

Projek AirAsia ka.... or projek bawah bayu.... hahaha

CINTAMANISZ Lite said...

Syana nak terbang ke mana lak ni?

SyaNa said...

imah~ nnt jemput tau..aku nk mkn jagung :)

watyz~ hahaaa..tu je yg mampo :p sat lg nk pekena nasi ayam berlada

erryn~ moh la wey..kt tgn aku bueno da abiss..nnt aku belanja bueno ye

shiera~ moh le yang..ekekee

noname~ sape ko?? ye ke?? bukan kot :p

cinta~ nnt aku umumkan ye

watie said...

cm kenal je beg kt sblh tu akak..hehe ;)

Nana said...

wah pg2 dah mekn cekelt...wah projek baek ke?sioknye