IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, July 14, 2009

TQ Nuffnang..

akhirnye...dapat gak duit dr nuffnang..ekceli aku da cash out lama da duit ni. dr bulan april lagi..tapi tak tak sedar nuffnang ade bg email btau suh update nama penuh sekali ngan binti..so last month baru aku edit..semalam check2 pos box umah da sampaiiii duit aku :)

walaupun tak byk, tapi ok la..dr takde langsung kan..ni hasil aku berblog dr December 2008 - April 2009..skrg ni tgh kira2 nak cash out yg 2nd payment plak..yg tu tunggu dulu la..biar byk sikit.
yg ni dulu aku cash out sbb nk tgk betol ke idok nuffnang ni nk bayar aku kan..kire mcm nk bukti la dorg ni jujur..even ramai je kan blogger lain da dpt payment. tapi aku nk gak bukti atas nama aku..sekali tuuu mmg btol weyy..
tak sia2 aku letak iklan kt blog aku..dan tak sia2 aku update blog hari2..even takde modal pun nk update ape..so lepas ni aku berikrar akan lebih rajin utk update..

tq nuffnang!!! lepas ni harap2 lebig byk iklan dorg letak kt blog aku ni ye..
-sape kata berblog ni buang masa??? see, aku dapat side income :)

11 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kita lama berblog x dpt2 lagie duit nuffnang nieh ... aisehhhhhhh ;-(

TiNiE said...

yezzaaa...
tahniah!!
jom updet laju-laju dan lagi dan lagi..

mama_umar said...

aku pon debor je nk tgu duit nuffnang nih, skittt je lagi..adehh..

zai@umiaiman said...

wahh tahniah... dah dapat yer...
nmpak nyer aii pun kena ganda usaha ni.. tinggin gak nk pegang cek nuffnang ni

Liana said...

wa...tahniah..tahian...lipatkan ganda usaha anda yer...

SyaNa said...

diana~ gi serang nuffnang tu..heheee

tinie~ yeeehaaaaa jom update!!

zeti~ come on zet..lepas ni jaja chq ko plak ye

zai~ kena makin tegar zai..chaiyok!!

kimmi~ tq..tq..

Nana said...

wah beznye..nk wat gal la.hehe

PuteriSatu said...

akak tak cash out lagi..tunggu banyak sikit..ahahaha..dasar orang tamak....ahaks.

mummy aryan syamil said...

wah2...
leh ler tempah byk bju pas ne yang:P

mama tisya said...

tahniah

sall said...

MAKAN MCDONALD FREE?????