IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, October 12, 2010

Adoiii sakit nyeee

sakitnye hati aku menahan rindu
huhu :(

ala sume mak2 pn begitu kan..rindu gile lagi2 bile tgk gambar2 iman kt FB & blog
bertambah2 tak sabar nk balik gomol dia


esok aku kena amik cuti sbb babysitter Iman mau cuti lorrrr
mula tu nk tinggalkan ngan syarul.tapiiii mcm xharap jek papa dia nk jaga sorg
blom ape lagi sebok ckp nk ajak Iman gi site ngan dia..
ewahhh mana boleh abang oiii.tempat tu tak safe utk baby la

so kena la umi jaga iman :)
ye ye esk boleh gomol iman..hehee

8 comments:

cik helena said...

kakak.insyaAlah hujung bulan saya lawat iman ye>sibuk sangat bulan ne :)

Iela Fazielah said...

tu la... best ada anak ni.... anak dah besor pun xsabar nak balik rmh gomol diaorg.. heheh... tp pandai ke syarul jg anak tu... ??skali skala kena tinggalkan dgn papa dia jugak

zura@iwan said...

rindu kan ngan anak2...sy ni x de bb lg pun, merasai cm mn perasaan sorg ibu...huhu...

kita jg rasa lebey hrp kan..hikss

eLYies said...

semua ibu rindukan anak-anak kan...aku pun sama..tapi kekdang aku penat gak nak layan perangai anak-anak ni...kalo time diaorg main sama-sama..ok lah..kalo time gaduh..adui...mau jd tarzan...

Cik PUan Mr Shaiful.. said...

pipi iman yg mahal tuee.....gebussss

Diarihatiku1976 said...

masa ni memang sesuai nak gomol kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

btoi tue beb..aku pun slalu rindu2 kat amani..

sall said...

gomol aku sekali blh ka...hihihihi..gurau je. yg penting aku nak “MAKAN MCDONALD FREE?????”