IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, October 20, 2010

Auntie tolong Iman

auntie.....boleh tolong vote utk Iman tak???
Iman teringin nak menang :-)

tgk muke iman ni,auntie2 tak kesian ke????

da la iman kena botak ngan umi
at least kalo iman menang, takde la iman sedih sgt :(

kalo iman menang, iman tau la iman still comel even botak

auntie klik link ni ye:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=1417362149499&set=o.118320104846794

tapi make sure auntie kena like dulu penganjur contest tu
papa & mama FB

TQ ye auntie

6 comments:

Nana said...

wah..skang dah mula menjoinkan diri masuk contest hehe bagus2...selamat datang ke dunia contest hahahah
ok iman..aunty dah vote mudak comei ni...

SyaNa said...

hahaa
nana oii pelan2 kayuh
nnt aku rajin pas ni

wawa said...

pasal iman dah botak licin anty dah vote utk iman walaupun anty tak minat sangat like page sebarangan (malas nak expose ke network yang terlalu besar dengan personal acc)....

Semoga iman menang.....

nak anty vote tru acc kakak Aqis and uncle agip gak ke?

SyaNa said...

hehee tq autie wawa..
meh pulun vote sume acc yg ade
kekee

Nana said...

hehehe..xpe2 lepas ni ko bole join seme contest
damia aku nk pulun smpai thn depan je sebab selalu nye syarat2 contest nk bb bawah 3 thn

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????