IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Saturday, October 23, 2010

Syana Giveaway

Entry Melekat
tgk bawah utk entry terkini (kalo ade :p)

hahahaa..baru cuba2 nak buat GA :-)
kan aku selalu makan dominos & aku sukeeee sgt
so aku nk la share ngan korg pizza kesukaan aku ni

hadiah: aku akan belanja korang pizza dominos

Photobucket


Syarat senang jek:

1) buat entry pasal GA aku ni kt blog korang. kena letak gambar dominos kt atas tu ye.
2) letak sekali link blog aku.
3) lengkapkan slogan ini. "saya suke makan pizza kerana...." (suke ati korang panjang mana pun)
4) pastu letak la link entry GA ni kt komen box ni.senang aku nk pegi peksa nnt.
5) kena ade acct maybank. aku akan bank in $$$$ utk ko bayar org anta pizza tu.
6) http://www.dominos.com.my/frmStoreLocation.aspx cek sini utk tau tempat korg tu ade dominos ke tak.kang menang kang tp xde dominos camne aku nk nganto nye.


*sorang pemenang akan aku pilih berdasarkan slogan yg kretip pada pandangan aku ye*

tarikh tutup: 22/10/210 jam 5.00pm
aku akan umum sape menang pada: 25/10/2010
tarikh aku nak anta pizza kt korang: 26/10/2010 jam 12.00pm so time ni sape2 yang menang kena ade kt umah atau kt ofis. nnt email aku address dan no tepon kt mana korg berada & juga acct maybank.so org tu anto ko bayar je..
senangkan :-)

so tunggu ape lagi.moh le join!!!

*aku yang akan call buat order tau.korg tggu jek kt tempat korg.redha jek ape yg aku order :-)

46 comments:

mama tisya said...

wah dpt piza domino..tp aku bab2 slogan ni tk brp reti:-p

SyaNa said...

try je la wey.mana tau rejekiiii

eLYies said...

ala..aku nak join..TAPIIIIII..slogan mak tak reti la noks..so how...huhuhuh...

SyaNa said...

ala simple2 udah la.saya suke makan pizza sbb sedapppp
hahhaa

::Mamalyna:: said...

SALAM SYANA, ejan join yer..

http://ejanblog.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

dina said...

nak join gak ,tapi kt cni jauh dominos tu pun xder..mau ker dia antor

zaikulim said...

Zai kat Kulim

Dominos kat Seberang Jaya..ok ler tu..agak2 zai leh join tk??

SyaNa said...

zai kalo dominos tu bleh delivery ke tempat zai ok jek
try la call tny

mama zharfan said...

me kat nottingham boleh ker join? ada gak domino kat sini, tapi tak halal ler..yg vege boleh lah mkn like cheese&potato

shidasyakirin said...

me join ye

http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

sall said...

wooooo.....bagus ni. mesti masuk. aku mmg percinta pizza. lebih2 lagi pizza pree. nyam3

cik helena said...

adik saya manager dominos kakak!hehehe

Dayu said...

wow weee
agak menarik ni
dahlah mmg suka makan pizza..
bleh join ni

lien said...

kak syana..da join..heheh

http://matapenakumenari.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

Asma said...

ko nk delivery 26/10 je ke. ari len x ley ke? 26/10 tu ari keje kn, ari weekend x boley ek? klu menang nk mkn ngn laki aku je..hehehe

SyaNa said...

hehehe..sori dear ari cuti aku lupe kang
so better ari keje :-)

Cute MuM said...

salam..

Cute Mum dah join...

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

TQ..

zaikulim said...
This comment has been removed by the author.
zaikulim said...

Yes...follower ke-200..ader hadiah tak??he..he..hee

Zai join

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

pizza besar satu!!

Iman F said...

ehem2. salam :))

saya join contest ni yea.

sila2 ke blog saya. hee.

http://roxkitten.blogspot.com/2010/10/pizza-giveaway.html

~Eila @ Along~ said...

aku rase sok ko hari2 turun ke pizza bawah tu.. takpun suh je diorg antar naik atas hehehe

SyaNa said...

hahahaa..laki aku pn kabo gitu..gemok la..hahaa

Nur Qistina said...

me join too..yay! ^^,

http://qistinanur.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

taufidris said...

BRO JOIN

http://taufidris.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

ALoNa Cintamaniszlite said...

takleh nak masuk ler GA ni, sbb kat tepen takde dominosssssss..ngee

Imaan09 said...

yeyee..tempat saya ada pizza..
k..join ye..

http://imaanlucky09.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

Iefadesign said...

hai...join yerr

http://iefa82.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

xleh ker anta time weekend,xksahla bla punn...plissss

syarat len de,tq

nur said...

ada piza.. bukan domino tapi pizahat.. valid ke?

ALL IN ONE

Akma Azlin said...

Salam, syana. Alaahai. Bila lah mau aku masuk ko punya giveaway ni. Asik xdan ja.Nak buat slogan tu yg tak larat tu

T@sh Sch@ said...

ala ... kat tempat aklu xda dominos delivery ... last aku g makan fav aku ni awal bulan aritu ... windu sangat nak g makan .. tepaksa la walk in n makan kat outlet nyer.... hhuhuhuh

kalu situation mcmni qualified x?

LizHairi said...

akak pun join gak :-)

http://lizhairi.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

Adyshariz said...

salam syana,

Aisha join giveaway juga ya

link n3
http://ady-shariz.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

harap memenuhi syarat2..
MAcihh

Aishah Megahasz said...

Salam, akak pun nak pizza..hehehehe

http://aishah-megahasz.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

emel: megahasz@yahoo.com

Nana said...

mesti ko tunggu penyertaan dari aku kan hahahah fuh2 harap2 ada rejeki makan pizza
http://ibudamia.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

sall said...

Tin2 Pon2...
Aku join jugak...

Jgn lupa terjah lo...

http://sallcontest.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

[ F a i s y a h ] said...

Saya join..


http://faisyacontest.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

mama tisya said...

join jugak..support GA kwn2

http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

eLYies said...

aku pun join gak yer shana

http://love-ibu.blogspot.com/2010/10/shana-giveaway.html

tunoor73 said...

salam sya...akak dah join...

http://tunoor73.blogspot.com/2010/10/shana-giveaway.html

kalau x der dominos...cam na kalau menang ler...

saveme_zero said...

Nak join jugak

http://savemezero.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

Miza Yusof said...

miza join,

id follower: miza yusof
link:http://hayworlds.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

semoga miza bertuah. amin.

p/s: miza setkan autopublish. sebelum 5petang baru publish :)

b.O.n.d.a said...

SYANA!!!!
di saat-saat akhir,
bOnda jOin jugak tau!
=p

klik kat sini nanti ea...

http://member2bonda.blogspot.com/2010/10/syana-giveaway.html

fuhhhhh!!! fuhhhhh!!!!!

SyaNa said...

ok close da ek..tq nnt aku peksa kertas exam ni ye
hahaa

b.O.n.d.a said...

syana, Nilai da ada dOminO's!!!!
baru jek bukak!!
jakun Oke :p

errr, Oke..tu je nak cakap
=p

Nana said...

hehehhe aku la pemenang pizza itu..

Nana said...

saje ronda sini malam2 nk tgk en3 pizza kwn2 yg lain hehehe padahal dh abes dah pon saje nk baca