IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, October 22, 2010

Mari bergedix

hohoooo ari tu gedix buat henna
tadi gedix buat medicure & pedicure
saje nak buang duit
hahahaa gile ko syana ingat laki ko cop duit :p
*eh duit saya ok.bukan duit laki*

see, macam princess aku rasa
hahahaa jenuh la org tu asah kaki aku
keras koooo hahahaaa


sampai tertido aku
sejam buat benda ni.ngan muzik yg slow, mmg syiok oo tido



saya teman ini budak.
sbb dia mau buat persiapan diri..yahoo!!!! *aku yg excited*


tgk, shining2 kan???
pasni mmg xmasak la aku lalalllaaa
rugi duit oooo
hahahaaa


abaangggg syarul....u tlg ai buat keje rumah ek..bg can la ai feeling2 kuku shining
*wink*wink*

11 comments:

Nana said...

cam bez je aku tingin nk wat manicure padicure ni

mama tisya said...

aku tk pernh wt kt spa la..wt sendiri pernh..berkilat2 kuku...heheheh..mmg best p spa..jom gather2 spa plak pasni lps dating2 mkn esok...ehheheh

SyaNa said...

best nana :-)

erryn nnt bleh la set date.pastu anak bg org jaga
hahhaa mak2 gedix gi spa

cintaKusayangMu said...

hurm..bestnye...xprnh lg wat maeni n paedi ni...teringin gak...ish..kena plan wktu baik punye ni nk manjakn diri...

sall said...

setahun sekali kan. Aku teringin jugak nak buat,

mama_umar_maryam said...

aaa,nk jugak..dari b4 kawen dulu aku nk buat,smpi la ni xbuat2,haih!

sall said...

jom join GA dari http://sallcontest.blogspot.com/2010/10/teka-teki-dik-rizki.html

zura@iwan said...

bestnya......nk buat gk le..bila la ni..hehe

wawa said...

Shana? Jari Jemari kau kah tu???

Kau sudah kurus kah kawan?

mama tisya said...

nk join gedix gk:-p

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????