IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, October 26, 2010

Mau berangan sat :p

alaaa cenonet nye gambar aku google..huhu
ni nak berangan sat
berangan konon nak beli 2 benda ni
hahhaaaa

1 utk anak..oo gile wey tgk rege
tercekik aku :p
tapi kalo ade rezeki lebih mmg aku beli..tggu la chq NUFFNANG
kot mampo nak beli kan
suke aku JUMPEROO ni



1 lagi utk maknye
hahaaa berangan mau kurus..padahal da beli PB ari tu
tapi kalo ade spanx ni senang sket kot kalo time peod
senang mau tukar2 ape yg patut kan
SPANX ni mmg kegilaan org skrg..alat sorok lemak :-)

doa2 ade la rezeki lebih next month :-)

13 comments:

mama tisya said...

insya allah ada rezeki utk mak & ank..rezeki utk kwn mau mkn2 ado???

SyaNa said...

hahaa..insya Allah ade rezeki aku buat GA lagi

zura@iwan said...

ada tu rezki nnti....hehe...

Gieyana said...

Insyaallah ada tue rezeki..dpt bonus ker nnt leh rembat..:)

mama_umar_maryam said...

hahaha,jumperoo tu pon dlm list berangan aku tu weh,tp dah terkubor,skg ni spanx pulak,insyaAllah jd kenyataan,hahaha,jom main hide n seek dgn lemakkkk

cintaKusayangMu said...

hurm....xpaham lg la k.syana ttg spanx tu....cmne nk pki????explain skit..next entry k...hahahha...request ni..xbaik xtunaikn..kang kempunan qis...muahahaha

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

aku pon pki PB yang...time peyod mmg hazab laa..hahahaa

Nana said...

amin2 aku doakan ada rejeki tu nuff ko pon lebat kan hehehhe

nanizamros said...

wah aku pun nak verangan spanx ni gak lew aci x?

mama tisya said...

spanx ni brp rege?

SyaNa said...

spanx ni ade jual kt FB
RM185

mama tisya said...

sila2

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????

nak wat ape ngan stem ni weyyy...