IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, October 27, 2010

Moh kumpul stamp GUARDIAN

morning!!!
ha, aku up entry ni untuk kamu2 yang suke barang2 DISNEY :-)
aku xberapa suke brg Disney, tapiii aku suke barang free
so kalo korg pn suke barang free macam aku, moh kite kumpul stamp GUARDIAN ni

last benda ni 23 FEB 2011 so sgt2 la sempat kalo start sekarang kan
korang spend RM20 dapat la 1 Disney Cuties stamp

pastu kumpul ko smp 60 stamp
aku tak start lagi pun
ingat lunch ni mau beli tooth paste ngan facial wash kt sana


ha da cukup 60 stamp ko bleh redeem patung2 cute ni

aku plan nk amik chip or dale la..mcm cute jek depa 2 ekor tu
aku da tgk benda ni besar gak la.bleh la buat pelok2 :p


-kalo ade yang xmo kumpul, kalo dpt tu meh la pos kat aku :-)
itu pun kalo korang sayang aku la..hahahaaa

8 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

yang...hahaha
ko jgn gelak bila aku tiba2 rajin komen nih..

rajin ko kompul ek..aku jarang g guardian

Nana said...

rajin ko kan kumpul menda2 gini
kalau aku dapat aku buang je heheh pastu klw ada org sound awal2 nk setem tu aku simpan kan la utk dorg

SyaNa said...

ala yang, saje sonok2 kumpul..kalo dpt redeem mmg best

nana, kalo ade meh la bg aku ..wink*wink

zura@iwan said...

penah kumpul ni...tp skerat jln jek...aku jarang bsopping kt guardian tu..haha

nanizamros said...

best tau ptung ni syana....

Nana said...

nanti klw aku g guardin klw dapat stem ni aku kasi kat kau ek

mama tisya said...

tkde

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????

nak wap apa ngan stem ni weyyy...