IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, October 15, 2010

Terima kasih daun keladi

di kesempatan ini, saya ingin ucapkan ribuan terima kasih
kepada semua yang sudi berkunjung di blog ini
*hahhaaa poyos*

tq korang :-) sbb smlm aku rasa ini lah pencapaian terbaik aku setakat ini
hehhee.kesian kan.


aku akan cuba update lagi dan lagi dan lagiiiii
entry bermutu atau tak, itu depends ye :p

-cepat la join contest tu.so far da ade yg menarik hati aku slogan nye.

11 comments:

mama tisya said...

masyukkkk $$$$$$

ala tk sempt nk join lg..aku tgh edisi siasat ni:-p

dh ada yg berkenan tu ok la tu..tkpyh pening2 pale lg

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud job....apa laie wei...nanti leh la open table kan.. hehehehhe

SyaNa said...

erryn~ hahaha ape la yg ko siasat ek.bz benor

cik pepel~ meh2 nak aku bukak meja mana..haha

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

sesama...berkat aku hari2 jenguk blog ko ni...hahaha...

SyaNa said...

haah comot.tq la noooo

zura@iwan said...

tahniah ye syana...semoga up lg traffic lps ni...

Nana said...

wow gud job..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

syana aku redeem cek nn tue dari 15 aug tak dpt2 lagie ..hu..hu ;-(

SyaNa said...

diana, mmg lambat kot.bab payment ko tny erryn.dia lg terer

mama tisya said...

janji update,bermutu ke, tk bermutu ke tolak tepi:-p

sall said...

MAKAN MCDONALD FREE?????