IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, October 14, 2010

Ye ye nak gi Jepun

hahaa ok berangan!


ni aku try2 ce rate gi Jepun next year

ok la tu utk 3orang :-)



best nye kalo dpt pegi :)

eh jaja, dekat ke aiport tu ngan umah ja???


nota utk syarul: abangggggg boleh tak?? *wink*wink*

12 comments:

IDA said...

aku dh try byk kali dh tak dpt pun yg harga murah..huhu..nk balik..
eh jaja?apsal aku mcm penah dgr je nama tu kat sini?

mama tisya said...

kalo p overseas booked time promo mmg berbaloi..nk2 iman still infant murah lg..kalo mcm tisya dh 3thn dh rege child tp rege sama dewasa...kot ye pn kurang la kn..AA ni kaut untung tul tp apa nk wt..everyone can fly...ehhehehe

cik helena said...

amik lah 4org punye..ngan kite sekali..hahaha

SyaNa said...

ida, jaja tu kakak sedara aku.suaminye nama ezzy ismail.kenal ke??

erryn~ berangan je aku ni wey.pasport pnxde lagi..keke

cik hel~ jom2 jaga iman kt sana..hahaa

zura@iwan said...

WAHH BEST TU KALU DPT GI JEPUN..HEHE...

PUJUK RAYU SI SUAMI..INSYAALLAH DPT..HAHHAA

IDA said...

syana..aku mcm penah jumpe jaja ni kat umh kwn aku..masa aku pregnant irfan..dia pun tgh pregnant anak dia no 2.masa tu dia ade cite..mcm berbelah bagi nk bersalin kat mane..confirm la tu org yg sama hahaha...

SyaNa said...

zura~ proses pujuk memujuk akan berjalan..hahaa

ida~ hahhaa btol la tu wey.tu anak makmok aku tu

mama tisya said...

passport kejap je buat wei:-p

Jaja said...

Hehe.. Mmg inilah 'jaja' yg jumpa tu ida.. Dah selamat bersalin kat sini pun.. ;)

Syana, airport tu mmg jauhla dr rumah ja. Dua2 airport pun jauh. TETAPI, kalau naik airport bus yg selalu kitorg naik tu mmg stop kat rumah ja! I loike bebeh! Hehe...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

semalam kan malam jemaat...misi memujuk harus berjaya kan..hahah :P

Nana said...

hahaha entry ni mengingatkan aku masa baru2 kawen asal aku sms amrul tgh watpe dia kata nk g jepun..(maksud dia nk tido ) hehehehe

mama tisya said...

best kalo dpt jln2