IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, October 15, 2010

Signal!!!

eeiii geram aku!
pagi2 da buat aku marah.bile aku marah, aku jadi LAPAR!!
tak pasal2 aku amik heavy bekpes ari ni
cisssss :p

tadi tgh driving nak masuk ke kiri, aku bg la signal.
bleh plak ade pompuan ni bwk motor nyelit belah kiri aku
boleh2 gak dia nk jalan..adoiii la cik kak
ko tau tak ape itu SIGNAL????

aku kkdg xpaham la ngan pemandu2 ni.yang tak reti bagi signal mmg sengal la kan
ni yang aku da bg signal ko plak tak paham
eeiiii bebal sungguh la wey

nasib la ko tak tergolek situ.kalo tak mmg aku turun aku bebel2 kt ko tadi
please la korg, signal tu di buat bukan suke2.so reti2 la pakai benda tu
pastu paham2 kan la maksud signal yg org bg tu ye.

tak abisnye MINYAK korang kalo bg signal..
tak rugi nye hidup korang kalo paham signal pemandu lain!!!

-tak pasal2 aku gemok di pagi hari makan bihun ngan ayam goreng.cissss ko!!!

8 comments:

mama tisya said...

mmg marah tul tu font dh beso..hehehe tp kalo wt color merah lg berapi2..ahahahah...mmg pn kdg2 dh dkt br nk bg signal..mmg geram..rs mcm nk langgar je

Jiejah @ Iza said...

mmg ramai yg konon cerdik pandai tp x reti guna signal ..rasa nak turun lempang² ajek kan ??
hahaahha aku bg ko lagik berapi !!

zura@iwan said...

mmg sengal ...kdg2 motor la suka myelit...bila dh kena slhkan kan keta...mcm2..

Iela Fazielah said...

itu olang aa.. jenis otak letak kat lutut lorrrr...mkn mee hoon ngan ayam goreng kira ok le tu... aku sbb terlebih gumbira mkn nestum pastu tale meggi kari semangkuk dan goreng pisang 3 keping.. mana lg byk??/ ahaks!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahha ko sama cam aku wei...klu marah jerk kompom lapar...gila btoi kan..

Mohd Azmi Yusof said...

teringat zaman2 bujang.. ada kesah kereta dok tgh2 atas divider.. :P

SyaNa said...

hahaha azmi shadap youuuuu

mama tisya said...

aku pantang gk org tk reti bg signal