IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, October 28, 2010

Berjalan di malam hari

semalam gigih balik keje siap2 kuar gi TESCO manjalara sana.
tujuan utama nak beli pampers ngan susu Iman..

sian dia, mmg time tido dia da pun :(
baju dia pakai tu auntie watie @iswatie dia bagi
mula tu tgk mcm besar baju tu, sekali try smlm ehhh muat da :-)


smlm saje xmo bwk stroller oren dia..nak try dok dlm benda ni
dulu b4 ade anak, suke tgk baby dok dlm tu :p


tapi mcm gayat gak la aku tgk..sbb tinggi semacam jek kan
nasib la iman ni jenis dok diam kalo kena ikat

tak cukup ngan puting, abis tangan2 dia masuk sekali dlm mulut tu
haaaisshhhh


b4 soping makan dulu
aku amik hot plate noodle..
rege mmg murah, tapiii mcm tak cukup bahan jek
tak meriah langsung



syarul amik nasi ape ntah..so-so je la



gayat plak nak dokkan dia dlm tu time turun ni
dukung la dulu

hehee comel plak aku tgk dia pakai baju gitu
ade lagi 1 baju gitu watie bagi, kena pakai kan ni
kang tau2 da tak muat

12 comments:

saveme_zero said...

selonggok je iman dok dlm carseat tu..hahaha...gerammm aihh

Akma Azlin said...

salam.kat mana tesco ni ek??

Nana said...

bez kan tesco ni beso....kat sin la kejadian damia minta air cina tu hahahahha

Nana said...

pastu kat sini ada wayang MBO murah je couple seat dia

zura@iwan said...

cutenya iman....aku pon kalu gi tesco kan..bw troli tu, suka berangan bw bb sdiri..huhu

zura@iwan said...

aku kureng la mkn hot plate gitu..ntah x lalu..hikss

zura@iwan said...

apa brg ko sopping tu syana? hehehe

Nana said...

zura sedap apa hot plate tu peberet aku gak tu tp asal makan sure lidah pedih haha sebab lapo xsaba2 panas2 nk masuk mulut

mama tisya said...

suka2 hot plate

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya.....tengok iman dok dalam tue..heheh amani lum bleh dok kat dalam tue lagi....ada yang tergolek kang...hahahahah

nani said...

so behave.... teringat anak akak masa bb dolu... cengini la behave nye... jarang uat hal.... penah umo dier 11 bulan akak bawak dier balik JB (from KL) drive sensorang tau!! Mr Hubby akak time tu outstation 1 month ++ kat Kedah...
Masa tuh, emergency coz ada kematian. Akak mmg confident pasai mmg dah besa bawak Danial ke hulu ke hilir... tu yg dier x kesah... harap2 Iman pown good boy k!!
***pssst: dier tau syana n syarul susah nak dapatkan dier, so tu yg dier behave n good boy... insyaallah jadik anak n insan berguna........

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????