IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, October 7, 2010

Perhatian!!!

wahai kawan2 sekalian :-)
sape2 pun bleh join GA aku tu
tapi dgn syarat, korang kena ade acct MAYBANK. sbb senang aku mau transfer $$$$
lagi satu, kalo korg dok sabah sarawak sekalipun bleh join.
JANJI opis or umah korang tu org DOMINOS boleh smp :-)

nak tau org dominos boleh smp ke x? gi cek website dominos.ade kt situ tempat yg dia tuju http://www.dominos.com.my/frmStoreLocation.aspx

jangan plak korg menang pastu baru tau tempat korg, xde dominos.sedey :(
aku hanya akan bg Pizza Dominos saje ek.pizza len xdilayan..hadiah xbleh ditukar dgn wang tunai :p

ada paham??? slogan korang tu xyah la power sgt pun.tak yah buat karangan pun xpe.
sepatah perkataan pun kalo aku rasa kretip & terhibur, menang la korang ye.

-susah sgt ek syarat GA aku?? yo la ateee hadiahnye kan pizza..bukan fridge magnet..hehee

8 comments:

Miza Yusof said...

alaaa. kalau kat tempat tinggal tkde domino tkleh join lah ek? adoiii la ingat baru nak join :'(

SyaNa said...

hikhi..tggu aku buat GA len ek.ni da niat nk belanja dominos :-)

Nana said...

hehe wei..aku dah buat entry GA ni..tapi aku nk publish time last date nanti hahaha..gile nye seprise...xleh tayang awal2 nanti orang tiru idea aku kakakakakakaka....

eLYies said...

aku pun dah buat..tp tak publish lagi..tunggu la 21hb or last date..hahaha..bleh tak...

eLYies said...

aku pun dah buat..tp tak publish lagi..tunggu la 21hb or last date..hahaha..bleh tak...

Iela Fazielah said...

mcm nak join.. tp kena pikir dulu... apelah ayat2 kretip tu ye..

nurfardzianafadil said...

tingin nak join...tapi sini mana lah ada domino's...

Nana said...

hehehe im the winner