IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, October 15, 2010

Berasap balik dapur

Gile lama weyyy aku tak masak..hahaa
cemerlang sungguh dari lepas open house raya ari tu x berasap dapur aku
*masak air jek*

so smlm ttibe kesian kt dapur tu kan.
teros rajin masak.
simple2 jek pun

goreng sayur sos tiram


kari ikan kembung


lega sbb skill ade lagi..hahhaaa
ingat kot da tumpul kan.

10 comments:

honey amour said...

wow..sekali berasap..masak kari terus..hehehee :)

zura@iwan said...

sy suka buat sayur sos tiram tu...sedap gk wpon x mcm2 jenis kan..

SyaNa said...

honey, kari xcukup bahan sbb daun kari eleekkk

zura~ haah yg penting sedap sbb tak yah letak garam.just letak sos tiram jek

SyaNa said...

honey, kari xcukup bahan sbb daun kari eleekkk

zura~ haah yg penting sedap sbb tak yah letak garam.just letak sos tiram jek

nurfardzianafadil said...

ya allah..sedapnya gulai ikan temenung tue..buat pulak peknga...huh...yummyy..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhhh cayalah kari ikan terus jadinya...

wawa said...

kari tu ko makan utk berdua utk sekali hidang ke sambung lagi time makan akan dtg? leh tahan gak kuantiti ek...

Nana said...

bila tgk blog kawan2 yg selalu masak2 wat aku semangat je nk memasak tp amrul bukan ada pon klw aku masak hehehe

mama tisya said...

bgs la ko msk..syarul kn suka bini msk dr mkn luar:-p

mama tisya said...

best