IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, October 19, 2010

Iman kena cucuk 3 bulan

jeng jeng jeng..takut tak iman kena cucuk???

iman si sepet umi :p


berat Iman pada 18/10/2010 7KG
berat kan??? aku tny doc perlu ke aku catu susu dia
hahhaaa doc ckp tak payah
janji sehat kan :-)


aku mmg tak berani nk pegang dia time kena cucuk
tak sanggup nak tgk :(
sbb tau cucuk tu sakittttt (aku kan selalu kena time nk buat IVF dulu)

*hahaa apesal aku pakaikan suar iman gaya gitu?smp ke perot ha..*

dia nangis ke tak???
dia tak nangis ok.bunyi ekk sket jek.
pastu bleh senyum2 kt org..aku rasa dia tak tau makna sakit lagi la
aku da riso gak kot menjerit ke kan.

sbb pesyen dia ni, kalo nangis mmg all out punye
bukan sket2..dia kasssiiii lepas baiik punye
alhamdulillah dia tak menangis.kalo tak sure panik aku

balik tu teros aku tuam tempat injet tu
malam time tido dok pantau iman takot dia demam ke kan
alhamdulillah smp pagi td suhu sume ok
harap xdemam la dia..

8 comments:

MRS. K said...

eh, timbang tak payah bukak seluar eh? klu kat klinik gomen, bogel je baby tu smpai la timbang berat umur setahun kot!

SyaNa said...

ye ke?? ni 3 kali pegi xbogel pn :(
maknanye iman xberat 7kg kot.pampers lagi

Jiejah @ Iza said...

patut mmg kene vogel² la syana ekekeke
kot masa timbang iman dah kenshing , sure jadik berat.

good boi iman x nangis :-))

zura@iwan said...

wahhh sgt chubby la iman...geram unty tgk.....hehe...

bagus dia x nanges kan...idak kita yg gelabah plak nnti..hikss

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bagus iman nie...amani masa cucuk 2bulan hari tue..dia siap keraskan peha dia...adoi la...anak ooo anak pandai ko kan..

☆ciK mOt☆ said...

haah...kalu klinik gomen mang kena naked habis tau...
biarpun ekon sejuk...siann kat anak anak...uhukss..

but iman the chubby one...geram nye nak geget...hahaha

Nana said...

aku tiap kali bawa damia g cucuk memang nurse suh pegang sendiri tp mata aku pandang tempat lain sebab tau sakit time dia injet tu
klw kecik2 ok dia xmenggelupur masuk umur setahun kena pegang kuat2 sebab dia dah besar

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????