IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, October 19, 2010

Ni yang buat aku sedih

ramai kot yang tak tau aku akan benti keje kt Plaza Damas ni
start next month aku akan keje kt opis baru
yang tu biar la rahsia dulu ye

aku syg keje skrg, sayang opis, sayang opismate sume
huhu tapi offer baru ni pn aku sayang nak tolak

aku sayang jugak bos aku.
baik sgt ok.bukan la bos laki ye.ni wife dia la yg aku syg tu

mana tak sayang ko, time bday aku dia bg hadiah
this yr pny bday dia bg aku wallet GUESS
pastu ari raya dia bg kain JAKEL utk suami isteri

ni Iman dia bg gak present
huhu baik sgt ok


shirt 2 helai pastu suar 1
size mmg besar utk 18M tapi ok la bleh simpan kan


pastu bg book ni
aku mmg tgh riiki nk beli utk Iman
ni da ade yg bagi murah rezeki Iman


3 tahun aku keje sini mmg rasa kejap jek.
mmg aku akan rindu la sume2 pasal opis ni nnt
:(

11 comments:

eLYies said...

wow..dpt keje gaji beso lagi yeer..tahniah2...

book tu aku dah beli utk aqila masa baby2 dulu..skang masih elok

ladybug..ladybug..fly far away..

hehehhe

Mamamanja said...

woooo.. aku pun sedih le wehhhh

psttt... sedih ko xde, xde le projek gamaknya huhuhu

zura@iwan said...

sedih mmg sedihh kan...tp nk buat cm no...dpt ofer yg lebey baik..bleh dtg lawat sll gk..hehe

Nana said...

baiknye hati dia mcm2 bagi adiah...

Iela Fazielah said...

baiknyer bini boss.. bertuah you!!! bagus ko syana... ada semangt berpindah randah.. aku gak dah bersarang dok kat upm ni... xupgrade keje pun..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xpa mana taw..kat tempat baru akan lebih baik.....

Afne said...

baik bos ko. takpe la syana, mungkin rezeki nnti kt tmpt baru.

mya said...

sama timing lak kita tukar kerja yer..
selamat maju jaya di tempat baru.
ewah..

☆ciK mOt☆ said...

jangan la sedih syana...
anggap jek rezeki ko kat situ sampai sini jek...
pasni rezeki lagii masyuk..
doakan yang terbaik buat mereka...

erkk...apa aku merepek ni ek...
lantak la...

mama tisya said...

rezeki tmpt br

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????