IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, October 27, 2010

Mari Menabung

adoii boleh aku lupe nak kire duit raya iman
mlm tadi baru ingat nak kire, tadi lunch da masuk dlm bank

Alhamdulillah tq kepada sume2 yang bg Iman duit raya ari tu :-)

dari kecik ni la kite nak kena nyimpan utk anak kan
kang da besar dia nk study ke kawen ke senang
korek jek bank sbb mmg duit dia pun kan

insya Allah aku akan tambah la sket2 utk future Iman

kot esok2 aku takde, ade gak la dia duit kan
xde la nak nyusahkan orang len plak

-kalo anak pompuan bleh la beli barang2 kemas ke kan.tapi kalo anak boy aci tak beli JUMPEROO??? hahaa

15 comments:

zura@iwan said...

mari menabung......baguih tuk masa dpn...

zura@iwan said...

uitt br nk kira duit raya iman ke? nmpk sgt mama dia sebuk kan..

zura@iwan said...

brp hasil kumpulan tu? hikss

Nana said...

hehe aku ni duit raya damia xde pon nk bli brg kemas..mahai ler emas skang
simpan je la dlm bank

Nana said...

wah zura banyak ke komen kekekkeke

Nana said...

eh banyak duit raya iman tu kan
time bb2 kan mmg dapat lagi banyak dah beso makin kurang skit amount nye hehehehe

SyaNa said...

atee iman kuar pn elok2 nak raya kan
so lebih sket la duit raya dia ni..
jumlah biorlah rahsia
kekkee

Iela Fazielah said...

syana: masuk la dlm tabung haji... tp ragister umor 6 bln la... bagus tbg haji tu.. pastu daftar jugak Amanah saham didik.. bagus woooo

mama tisya said...

aku pn tk bank in lg duit ry tisya..hehehe

zura@iwan said...

hahaha...nana idea byk aku komen la..kakaka..

ooo iman kuar kat2 nk raya ek? iman nk tmbh duit raya lg x? atee meh jumpa auntie zura..hahaha

acu said...

nanti duit iman da byk,labur la bli emas... abg nabil ngan k.marsya bwk kuar dr tbg aji rm5+++ awai thn ari tu,skarg kalu juai da rm7k.. untung kan... lg pon duit diorg kita bkn nak guna,so biar je la kat situ... harga emas mmg naik nyer... xsampai sethn da dpt untung rm1k...

Nana said...

zura-heheh skang hang di tempat ke 3 kekekekek

Diarihatiku1976 said...

wow.. bykkk nyer duit iman....

Akma Azlin said...

oooi, kalau maybank namanya Yippie account ye..
nak buatlah untuk Alea

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????

bagus tu, kena ajar iman menambung.