IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, October 22, 2010

Bestnyeeeee

cantek tak cabinet bawah ni???



ni kat area pintu masuk.buat ala2 lobby



ni jalan ke bilik


ni dining hall


toilet ni cun x?


teros rajin masak kalo dpt dapor gini


dapat jimat ruang kalo cabinet gini kan


bestnyeee la dapat renovate gini
hahahaa tapi ini bukan umah aku
rumah sape????
ni rumah jiran lain blok aku



even bukan umah aku.tapi bangga aku bile tgk hasilnye
1st time aku tgk hasil keje syarul

b4 ni mana pernah tgk umah dia buat
ni pun sbb kat area umah aku cuma blok lain jek


abanggggg bile kite nk renovate umah kite tu???
macam2 da ade dlm kepala ni

mokekekee

8 comments:

zura@iwan said...

wahhhh cantekkkk...sonok kan kalu bleh reno mcm2 kt umah sdiri...brp ntah kos dia bua tu?

cat kaler pon nice....kabinet plak jenis psg siap....lawa la..hehe

mama tisya said...

cantekkkkkkkk...lps ni leh wt umh sendiri plak

Iela Fazielah said...

syana!!! cantik...!!! wei.. syarul keje dgn syrkt renovate ke??? dia buat semua dpur dan tv kabinet tu ke???? bg aku no contact dia wei... aku masih lom confirm kichen kabinet lg ni..... meh aku tlg laki ko bg projek..

SyaNa said...

zura, price dia tak ku tau plak..syarul tu suke rahsia2 ngan aku bab keje :(

erryn, tu yg tak sabar ni :-)

iela~ tu com dia sdiri..ko adjust la rege kt dia..

marinahunny said...

rmh org boleh buat rumah sndiri bila lagi kan syana..? hahahah

sall said...

cantiknye weyyyy......

Nana said...

cantik wei umah jiran kau ni

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????