IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, August 13, 2009

Dutch Lady Shine

suke..suke...sape suke shine ni??
ajaib ok..aku dulu tak minum benda2 gini..sbb aku rse mcm minum susu jek..rse nk uweekkk
aku kan bukan minum susu pn..tapi lately ni aku makin suke yogurt ni..
tak kire la brand ape pn, sume aku bedal..tapi bile try yg Shine ni, rse dia lg sedap dr yg Bliss (b4 ni aku minum Bliss)

sedap tau minum pagi2..da la ngan sejuk br kuar fridge kan..rse nyaman jek..kalo bleh nk sekali teguk abis..tp man2 la kan..sebotol RM4 so kena la jimat2..sedar diri tak kaya

yogurt ni pn sedap..yg ni mmg sekali hadap teros licin..siap jilat tepi lg..sedap btol la..tp kan, kalo yg brand len tu dia ade mcm ketul2 buah, yg ni takde.so kureng sket la part tu..aku suke yg kalo ade rse ketul2 buah tu..tapi still sedap la..

sape2 yg tak pernah try tu, sile la cuba. pasti tak nyesal!!!!

13 comments:

Liana said...

betul nie syana.... Jap lagi ku beli yer... hahaha... kalo tak sedap, syana kena belanja makan... :)

mama tisya said...

ler ko br nk minum ye..aku mmg suka..segala yg jenis minuman yogust aku suka..bliss ke..shine ke...smua sedap..ko nk murah bli yg twinpack tu..kalo bli single mhl...slalu kalo yg twinpack ada promo dlm rm6 or rm7++ pastu kdg2 dpt yogurt free..sila slalu minum..yogurt sgt bgs and bole ko diet gk wei..ko mkn yogurt tu pn leh kenyang ..bkn aku yg kata tp kwn aku yg kata...ehhehehehe

~sall said...

memang betul tu mama tisya. d samping tu elok bebeno tuk diet. amal kan selalu. kalau sape2 susah nak buang air besar, mmg elok le mkn benda ni k....

helena's said...

ala tak penah cube yg ni ,,sedap ek?

zieha said...

sedap ke syana..hehehe..k.zieha tak penah cuba laieee

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

x pernah try .. nanti ke TESCO bleh carik shine nieh .. tukar dr BLISS plk ;-)

SyaNa said...

kimmi~ sile cuba..sile..sile..kalo tak sedap meh claim aku :p

erryn~ oh, harus beli kalo ade promo..

sall~ betol sall, aku beli pn sbb ssh membuang :)

helena~ shedappp awk cuba la

zieha~ nnt akak try tau

diana~ aku tau ko pengguna Bliss..hehee nnt ce ko try shine ni tau

Nana said...

aku kureng skit menda ni tp klw ayah damia 10 botol pun bole abes satu ari.heheh

zai@umiaiman said...

memng kesukaan kami sekeluarga ni.. tp kena minum sejuk2 baru kaw..

JiEjAh_DeEn said...

oooo aku hantu itu air tp perisa lime hokayyyy ..sedapppp sampai lepas minum ko leh fengsan akakaka

ana@anina said...

syana...ini mmg brand feveret akak, bliss kureng ckit...akak pn mcm syana x suka susu tp bila minum ni ok jer..sumber kalsium mgantikan susu nih...akak suka strawberry raspberry...nyaman...

mama tisya said...

mmg fav..sedap

sall said...

Kesukaanku...
yg penting aku nak mkn McD Free.