IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, August 5, 2009

Eiii ape tu??? - EDIT -

kalo korg terer ape ni???




aku bg klu la ye..ianye sejenis makanan
heheee meh kite jawab teka teki di ari rabu ni


edit: itu sejenis manisan dr Pakistan..aku ngan kimm beli kt bwh opis ni ha..manis ya amattt..mmg bleh rongak gigi kalo mkn byk2..
ade yg terer teka manisan..tapi ramai yg kabo dr mekah, negara arab la kan..
ade tu teka tempe goreng..hahaaa ko fiza ngidam tempe ke???

16 comments:

mAr@ZiEy said...

Mcm tau..tp tak tau..heheh

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

aku cam nampak tempe goreng jek..
pestu cam ade puding..
hehehe

SyaNa said...

mar~ meh teka cepat

fieza~ salah :)

mummy aryan syamil said...

rsnye cm manisan dr negara arab laaa

Qema said...

As-syura

sara said...

mcm makanan dr arab gak..org balik mekah, umrah ritu r..cm ade bwk makanan rupe tu..hehehhe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

manisan kot..
dari mekah..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kuih dari sabah..hahaha..

Anonymous said...

syana.. aku rase mcm gula melaka@nise@gula merah@gula kabong... hahah apa da merapu je aku ni... dr aku yg slalu kaco kat YM heheh

Anonymous said...

oppss nak sorry syana aku nak teka smula... (jgn mare arrr) tadik aku merapu je... ;-) kalau x silap aku kuih dr mekah.. manisan yg ade kacang cerdik @ pistachio (btul ke aku ek)peh tu kurma peh tu buah tin yg telah dilenyek2...

ratu78 said...

sesungguhnya aku tak tahu lah nak teka per kah judul kuih ini... :)

shiemz said...

Shiem penah makan manisan nie.. mang mencarik gk skrg nie.. sebab teringin.. dulu ghajin beli kat masjid india nie.. tapi ntah mana pegi kedainya.. huhu

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hahaha..siyess weiii..
yang cam war na cekelat tu belah bawah skali mmg nampak cam tempe..hahah

mama tisya said...

ada tgk td kt grond floor damas..ehhehe

sall said...

Compom manis gile mknan ni. Y penting aku nak “MAKAN MCDONALD FREE?????”

Nana said...

manisan ke tu