IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, August 12, 2009

Karnival konvo UM

ya ampunnn aku lupe pasal nk update entry ni..dok bz pasal karnival makan2 kt umah smp lupe kesah ni..jangan marah ye makmok, jaja
hehee

kesah nye aku pegi ke karnival UM pada 7/8/2009..pegi bukan sebab suka2 pegi tau..kose aku nk pegi karnival konvo U len..time aku dulu pn jarang aku pegi

aku pegi sbb mak2 sedara & kakak sedara aku bukak gerai kt sana..gerai makan2..so harus la terjah kan..ade laksa johor..sedappp ok mak mok buat..kalo nk rse terjah umah dia raya nnt.. :D
ok ni kakak sedara kesayangan hamba..nama dia JAJA..ok jgn ngorat ye..da ade anak sorg..heheee hubby dia dok jauh di Jepun..tp muke menten ceria even ati tgh rindu2..mokekeee

ni pak anjang aku..ewahh mcm sesi kenalkan family plak ye..

yg tgh tulis tu makmok aku..mak jaja ni la..



yg tgh sembang tu makngah aku..


ni tgh buat2 rajin ni Ki'in..adik jaja

patutnye aku buat entry ni nak ajak ramai2 gi gerai dorg..sekali tu terlupa plak..so karnival pun da abis...huhuhu

asal muke aku tak de ekk..haiiihhh tak bleh jd neh...

-entry asal update :p

10 comments:

Beautiful Disaster said...

janji update. hehe.

zai@umiaiman said...

alahai sedapnyer laksa johor.... meh kasi map.. ry nanati leh terjah

ez said...

shana,

thaks sebab update..
nk harapkan satu lg blog tu nk berupdate hmm..
tggu tahun dpn punya convo la..hehe

SyaNa said...

BEAUTIFUL~ hahaa..cukup syarat :p

zai~ Hha nnt aku canang kan map umah makmok..suke ati je kan

ez~ da lepas rindu dendam?? hiks

Nana said...

laksa johor?aku suke!!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

haha...
kang ramai2 p terjah umah makcik hang kang terkejut lak dia nanti...

M@L@ said...

dik dah lama tak dg blog ko dik oi.. windu ler....gamai nyer sedara hang ada kat konvo yer...a'ah ler mane gambo hang?

SyaNa said...

nana~ nnt aku buat open house, aku suh makmok buat ye

fieza~ makmok aku takpe..dia baik suke jamu org makan (mati aku kena sekeh)heheee

mala~ saje dorg buat havoc kt UM. tu la kak takde sape nk tlg snap gambar

gee ryder said...

org nk tutup kedai ko baru nk update..lambatlaa hehe

zazaez said...

Besarnya 'kakak sedara kesayangan' tu!! Malu beta.. Hehehe.. Muka comot secomot comotnya pulak tu.. ;)

Anyway, convo belum habis lagi la.. Still ada lagi smpai Sabtu ni.. So sesiapa yang nak makan Laksa Johor, silalah ke gerai anak-anak Pak Usop @ MA 11.. Takdela rumah Mak Mok jam raya nanti.. Heh heh.. :)