IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, August 7, 2009

Jemputan makan2

ini sticky mode

salam kawan2

kt sini aku nk jemput kawan2 dtg ke umah sye

date: 8/8/2009
time: 8.30pm
venue: rumah syana kt prima damansara (address aku bg nnt)

agenda: makan2 sempena nk sambut pose, pastu aku nk buat la sales handbag utk hari raya..so ari tu nnt aku akan jual murah2 punyeeee

*sape2 yg bleh dtg tu, sile bg nama anda b4 khamis ni kul 6pm ye..
terima kasih

26 comments:

~sall said...

bagus2 boleh aku kenal ko lebih dekat lg.Isya-Allah aku nak turut serta sekali.

mama tisya said...

awat mlm wei..tk dpt nk dtg..uhuhuhuh..nk mkn2 jugak...ekkekeke

~Atie+Farid~ said...

aduh syana...awat la malam..pastu 9/8 tu party anak aku...camne nak dtg......

azman shah said...

nk jooin blh ke

SyaNa said...

sall~ jemput la..kalo konfem bg nama ye & brape org dtg

erryn~ ajak la laki ko sekali wey

atie~ meh la wey..dtg ejap..aku insya-allah dtg umah ko

azman~ kenal kah??

Mya said...

nakkk nakk..

tapi harus aku tanya si payiet dulu.. eh, cam payiet laki aku lak kan? hihi..

Liana said...

bestnya... Nak joint! Tp, cam dah confirm tak dapat datang :( jika dapat datang kimm inform awal2 yer... Balik bincang dengan en. abang dulu :)

SyaNa said...

mya~ tu la..konfius..hahaaa driver ke??

kimmi~ ok nnt habaq ye

NOOR AZURA MOHD JAAFAR said...

alahaiii tak dapat nak joinnn.. frustt la rasa :(

~Atie+Farid~ said...

aku try k....pepahal aku kontek

SyaNa said...

shani~ bukan senang aku nk masak2 ni..hahaaa rugii oooo

atie~ kalo bleh dtg ye laling ku

watyz said...

ala...aku just drop item je la ek...aku x pat la join...skrg ni mr hubby bizi ngan program umno + belia...aku asik2 kena hte umah mak pak dia jek...

nzh1979 said...

ermmm..agak2 ko rasa akak ko sempat tak nak jamah masakan ko tu??
kalo aku dah meletop..gayanye kempunan la erk..huhu

SyaNa said...

kak zam~ aiyoo jgn le smp kempunan kak oiitt..meh sye tapau bwk ke sana nun..mokekeee

Nana said...

ala wei..ngape wat malam..huhu...

SyaNa said...

nana~ tu je yg aku free :(

mama_umar said...

ko nk wat party mlm2 gini silap2 tertdo skali kt umah ko,ekekekek

SyaNa said...

zet~ hahaaa sile bwk toto masing2
kekeee

~sall said...

emmm...nampaknye hajat aku x kesampaian. Sakit mata melande.uhuuuuu.

MaMa ZuRa said...

teringin nak merasa masakan syana yg da boom tu..kalau confirm, kita gtau ye...

ratu78 said...

wah, mcm best jer...siap ada jualan lagi hah :)

leh bawa hubby sekali erk ?? tp nak ke hubby aku agaknya yer ??

si errynn tu kalau malam sure tak leh dtg nya....kalau errynn ada aku tak segan skit :p

idyavie said...

hihihi.. mcm best ajer, tapi hubby i ader class.. sat lagi die gei strobing dgn coy cam mane vie nak kuar.. akan dipikir2kan nak tambat depa nie kat umah..

SyaNa said...

zura~ iskhh mana ade daboomm malu aiii

ratu~ jom la..nk segan ape..umah aku je pun :)

vie~ suh la somi itu hanta ke umah ku..pastu biaq depa nk gi mana pun..hehee

c-idah said...

syana..
cam best jek..
handbag tuuuu...

tp daku jauhhhh..huuuuu :(
xpe lah..
dpt tengok pic majlis tu pun dh cukup lah..:)

teringin
nk tengok pic handbagnye..:)

helena's said...

saya kompom datang!

Idya said...

Thanks...coz invite Vie n Hubby...n trimas d atas layanan korang sampai tgh malam...best dpt kenal ngan syana dgn lebih dekatzz lagi hi hi hi