IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, August 6, 2009

Rock Kapak..

woohoooo tq hot fm sebab memceriakan pagi aku ari ni..
sape dgr hot fm pagi td?? dorg pasang lagu2 rock kapak..fuhhh mmg syiok btol. aku start pasang hot fm kul 7pagi kt 8TV..smp la bwk ke kete..punye slow la aku drive ari ni sbb nk dgr sume lagu2..sekali tu tak jemm ok ari ni..dlm 15minit aku da smp..

cehh btol la..dlm ati aku da redha kalo jem sbb bleh nyanyi2 dlm kete..mmg rock la fafau & fbi ari ni..lagu sume best2

kang bagus kalo pasang lagu2 gini selalu..ni pasang lagu zaman skrg yg jejeh air liur tak syok la.."kata kan la..katakan la.." mcm fondan jek nyanyi..

ni kt opis sambung dgr, kim pasang speker kuat..u rock kim!!!!


11 comments:

Diarihatiku1976 said...

wah.. sama ler.. akak pun dgr gak.. terkenanglah zaman sekolah dulu... mcm dgr radio sinar fm plak akak pagi ni..

** Perfect Love ** said...

yuppp mmg best kat hotfm pagi ni. rasa taknak sampai opis jek.. siap ckp ngan en hasben. "bawak la slow2" hehehe

Mya said...

aku dengar gak pagi tadi. best!

SyaNa said...

ina~ kan mcm radio sinar ptg2 kan..tp kalo radio sinar tu tak shuke ngan DJ dia tu..potong stim jek

perfect love~ kalo jem ari pun mmg shuke..tp tak jem plak

mya~ mmg layan gile!!

mAr@ZiEy said...

Syiok gler lyn Hot Fm pg td..
Smpai opis..terus dwnload lgu2 rock kapak..gler lyn rock kapak arini..hahaha

Nana said...

hehe..aku dgr gak pg tadi, kuat2 kau buka radio sambil nyanyi dalam kete.mest org ingt aku gile kan.hahah

helena's said...

ala tak dengar,,hehe

watyz said...

aku x ble layan la...iman tdo dlm kete tadik...

Liana said...

tu ler..bestkan... KAt office nie pun akan kim mulakan sikit masa nanti...hehehe

Ana said...

betul..ana pun dengar hot fm pagi tadi..tapi skalinya x jem laa pulak..bengang jek..baru ingat nk feeling lama2..skali dah smpai opis lakk..sempat dengar 3,4 lagu jek..tensennnn..
nk lagi..nk lagiii..

ratu78 said...

lagu zaman2 dulu kala mmg syok weh...tak mcm lagu skrg, dgr sekali 2 kali dah bosan dah..lagu2 lama tak bosan dgr...mmg best :)