IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, August 20, 2009

Mari makan ramai2

hehehe tajok ape2ntah ye..
hentam je la..wahh blog aku kembali ke normal, which means byk gambar FOOD...baru la nama blog syana ye..
yeeeahhh biar la blog aku ni terkenal ngan blog org-suka-makan or org-buruk-lantak
hahaaaa terima hakikat itu :p

ok meh jengok ape aku pulun lunch td..seperti biasa, kimm la teman makan aku :D
tadi kami sepakat mau minum iced chinese tea..wahhh sgt fresh ok..rse segar jek

pastu kimm amik nasi goreng. aku plak nasi putih

kim amik sayur kailan :)


tak cukup??? ok..ok..aku up amik ayam sos tiram campur halia (nama dia dlm omputih kt menu tu)
sehat la aku ari ni..da la minum chinese tea. makan plak ayam halia..
elok makan halia ni, bg badan panas..
-berdoa jangan la tak dapat pose 1st day-

7 comments:

::YanN:: said...

yang..aku pose ni..
mencik la..
leleh ayor liur aku taw...

zai@umiaiman said...

wahhh panas2 cm ginie pekena teh sejuk2 gitu mmg syorga oooo

Liana said...

wa...wa... makan sedap yer...huhuhu...tak per balik nanti ku makan sedap2...

Mya said...

aku try gak chinese tea tu, tp tak boleh pegi arrr... huhu..

Diarihatiku1976 said...

wah... nak posa ni byk betul entry makan ya... tapi kuih keria tu terliur akak.. akak suka kuih keria weh...

idyavie said...

Makan oh Makan

Nana said...

ko nih saje je kan...nk delat pose mcm2 makanan ada sini.hehe