IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, August 13, 2009

Gedik Santai

ni kesah basi..byk nye pending entry..tekanan..tekanan..hahahaaa
kesah monday ari tu..
sebabkan perot masing2 kenyang (tp aku lapar gile sebenarnye..diri sdiri je yg tau)
so kali lepak2 makan dessert sambil minum2

lupa nama..tapi aku punye berasaskan oreo, kim punye plak ade rse2 cinnamon...

aku amik New York ciskek..kami share berdua. pastu aku amik sandwich plak yg aku lehap sorg2..gileee heaven..insap..insappp


ok aku nk tunjuk gambar beg baru aku :p aku rembat kt kedai aku..tp emmm sori, beg yg da sold out :D

pastu utk berganding ngan beg ni, aku rembat kasot ni. awal2 ni mcm sakit plak kaki aku. takpeee janji cantek..hahhaaa cantek ke???jarang la aku ade heels yg tutup gini..baru formal kan

so itu la saja entry gedik santai pada hari ini..

10 comments:

~Atie+Farid~ said...

ble mau pojek makan2? leh polok2...

beb..aku tak tau pun kak yan leh make up2 ek.....lain gile muke ko....

mAr@ZiEy said...

mmg gedik dan santai..hehe

aRe_uDear said...

memang bebetul gedik + santai nih syana... hahahaaa

SyaNa said...

atie~ wey moh la jumpa kt bangsar wey.ko tu ym kena block..susah tau mau gosip :p
len kan muke aku..makin cantek kan.hhahaa perasan

mar~ aku more to santai

are_uDear~ :D

Nana said...

sedapnye kek

~sall said...

weyy...kasut ko tu b'apa inci haaa...ko jln seimbang x?

SyaNa said...

nana~ shedappp..hingga jilat bibir :p

sall~ tak tinggi sgt la..2 inci jek..sbb da biasa so balance la..terpaksa wey sbb ketinggian tak cukup..haahaha

ppb_ppkp said...

syana...aku pon lama x pi.. besh ke...huuhuh..aku lagi besh kalo ada riban2 dalam hand beg ni..ehhehe..
syana umah ko kat mana???aku hari tu tingin bangat nak pi kenduri ko..

helena's said...

beg tu macam sama ngan ain jek,,ek..hehe

Idya said...

Waaaa...nyesal aku tak amik beg tu ari tu...mcm lawa la pulak bila ko posing...takper bulan depan ader banyak booking dah beratur...jgn luper tau ada stok baru zasss...!! ko contact Vie....