IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, August 21, 2009

Melantak part 2

adoii ngantok gile mata..makan kenyang tak hengat..
haaaa....licin tak kitorg makan..membazir amalan syaitonnnnn :p
licin gitu mau tak sendat perot

lepas sesi warong penyet, kitorg menuju ke kedai sebelah tu plak..Bubba Gump for dessert..
tgh tgk2 menu


muka masing2 kenyang, tapi sbbkan nk gak dessert tu, sanggop ni ha..heheee




tengok ni...tak sampai hati tau nak biarkan dia terdampar gituuu..shedapp gileeee


see, perot kitorg penuh. tapi utk dessert mmg ade tank kosong :)




meh nk tunjuk uniform aku ngan kimm ari ni...ok tu sume kebetulan ye..
ari ni mmg aku malas nk berkasot2 bagai..aku pakai seliper yg da haus tapak kalo lalu tempat licin sure jatuh tergolek..
mmg selebet wife syarulazmi ari ni...

perbualan antara bos & aku (di telefon)
aku: bos masuk tak ari ni??
bos: tak. kenapa?
aku: saya ngan kim nak mintak balik awal ari ni (jantung laju da ni..takott)
bos: ermmm bos besar ade?
aku: takde..sume da balik
bos: ok balik la. eh, bulan pose ni balik 4.30 tau
aku: ha ok..bos, ari ni boleh balik kul brape???
bos: SUKA HATI LA.
aku: yeahhhh (dalam ati) ok bos selamat berpose
-aku nak balik da bye2 :)

6 comments:

CINTAMANISZ Lite said...

Punya laa khusyuk memilih menu tu? Hmmm..mesti semua rasa mcm nak order ni, ngeh2..

Mamamanja said...

giler sporting bos ko

mama tisya said...

sedap wei dessert tu..dk terbyg2 lg..nasibaik la td dpt gk mkn..lama kn tk mkn..pttnye td kalo tau awl yg promo tu..sure kita mkn kt cni...ehehhehe

gmbr pakaian sedondon tu terserlah ketinggian ko wei...hehehehe

helena's said...

baik gile boss.hehe nak keje situ gak la..huehue

Nana said...

wah ni last kopek sblom pose la ni ek.heheh

Nana said...

camne ek korang bole mkn aiskem lg pas makan seme2 tu
aku rasa sebab ramai2 bole la kot..kalau aku ber2 ngan amrul mmg xpernah mkn desert heheh xleh masuk dah