IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, August 14, 2009

Kesah malam hari

lunch smlm makan mee suah je..balik tu punya la lapar tahap kebuluq..tgh drive tu ala2 gigil kaki aku..nak benti McD sayang duit :p
tekan minyak laju2 (laju aku pn takat 80km/j) nak cepat smp umah. nak masak ok!
mmg tak bukak TV pun blk smlm.teros masuk dapur..

so jadi la makan nasi panas + sambal ikan bilis + ikan terubuk masin
fuhhhh mmg syahduuuuu syarul tak smp umah lagi. aku call dia kabo da mkn kt luar..ok aku merajuk di situ..tapiii dia balik tu, teros makan ko..tak tahan tgk ikan masin tu..

ni aku nk eksen ngan korg..wakakaaa eksen la sgt kan..
bagi la can aku feel gempak sket..ni nk tunjuk aku pestime beli Tupperware ni..hhahaaa ye aku kolot gile kan..tapi cheq baru mampo beli :p
ni pun ketaq nk bayar..hahaaaa jadi la ni je yg ade..yg len2 biar la aku pakai brand Tesco jek..
ni pn beli sbb nak gak la bagi dapur aku tu feel syiokkk ade brg taperware..

aku: abanggg, tgk ni syg beli taperware (kembang idung bangga)
syarul: iskhh kecik nye..brape ringgit tu??
aku: RM150 (padahal tak smp RM120-up sket rege :p)
syarul: iskhh syg ni da kena tipuuu ni..kecik nau tu
aku: abangggg mmg la taperware ni rege dia gitu..*siap tunjuk2 cara pakai bekas Spice tu*
syarul: *muke redha tak memahami ape2*


5 comments:

ppb_ppkp said...

syana..sama la ngan hubby aku... dia leh kata..bazir duit tol la beli bekas cinonet mahal2 mcm ni.. iskh22...ni la org laki..depa xdok dapuq.depa taw ape..aku pon main kutu baru mampu syana oit

helena's said...

tadi masa kat bank de makcik tu bg saya katalog tupperware..ekeke

Iela Fazielah said...

sory tompg sibuk...tupperware.... my fav collection.... hehehe.... ila sanggup main kutu bl periuk tupperchef byr rm100 sebulan... skrg sume jenis brg dah ada.. u name it...!!!

start dgn 1st collection...pas ni mesti tiap2 bln beli....

Anne Zain said...

aku tgh bayangkan muka si syarul mase ko tunjuk2 cara2 guna tupperware tuh...akkakaka

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

tp nie kualiti dia bagus .. kita pakai tipuware ikea .. plus dpt masa family dare tupperware .. so x beli st ..heh..heh... ;-)