IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 13, 2009

Akhir nye...

dapat jugak aku makan roti ni..ye la aku tgk blog org sume dok kata roti sedappp sgt2..
mula tu aku da makan kt opis kim beli kt supermarket bwh..guna duit petty cash so tak la rse mahal..ye RM4.00 saje..tp bg aku mahal ko utk sebuku roti..takpe nasib sedap

pastu dok cerita kt kak phira roti ni sedapp dia pn mau jugak...
haros la aku sbg adik yg baekk cari kan roti ni..
gigih turun kt supermarket bwh opis time nk blk jumaat ari tu..sekali tgk abis da..dugaan btol..takpe..aku akan cari smp jmp..kang leleh air liur anak dia lahir nnt..

pastu otw gi umah mama suh Syarul benti 7e kt Shell MRR2..Ya Allah nasib ade..tu pn tinggal 1..aku ngan laju nye teros amek pelok kuat2..kot ade yg tgh cari roti ni gak ke..kang dia rampas plak...sp umah mama mmg sume suke..aku tak tau la dorg lapar ke or mmg sedap sgt..sekali tu time kak phira datang roti tinggal 2 keping jek..sian dia...takpe la ye..dapat gak rse kan..


*benda sedap mmg laku....

12 comments:

mama tisya said...

roti per ni wei yg sedap sgt..mhl lak tu smp rm4

helena's said...

telan air liur saye bace,,kekeke nak beli la nt,,memang suke gile makan roti..

Liana said...

Syana...sedapkan? Memang sedap sangat! Sampai kan kat rumah kimm tu hari2 mesti ada! Yg paling kimm suka tu bau dia. Jangan tak caya...Husna pun suka tau roti nie... Siap bawa gi mandi lagi...hehehe

++eden|essey++ said...

ako pon dah fall in luv dah...tp slalu sgt abis...sgt kijammmmm...roti ni diperkenalkan oleh emakku....minggu ni jek dah 2 buah buku roti ako kebas....sgt2 sedappppppppp..

yg ceklat x besh..pahitttttttttt

~Atie+Farid~ said...

ni roti pe syana??????? ade perise ke? sedap sgt ke? harus aku carik jugak ni

SyaNa said...

eryn~ gardenia..tp rse butterscotch..sedappp tu la mahal

helena~ selamat mencari..susah woo..kalo ade beli lebih..pos sini :p

kimmi~ hehee..kemain husna ye..mmg sedap sgt2 kan..

ja~ mmg kijammm...kalo jmp siap2 beli byk..kekee tamakkk

atie~ yang brand gardenia..sedap.rse butter2 manis2 wangi...cari tau yang..addict ko nnt

~Eila @ Along~ said...

syana, aritu aku de beli gardenia yg roti coklat ade kismis tuu..tu pun sedap gak..yg ni lum try lagi..harga sama la RM 4.00..aku gile roti..suke lagi dr makan nasi

sararisa said...

hahaha...adam n arissa pun suka roti ni...kalau roti biasa tu diorg tak makan kulit..tapi yg butterscotch ni kulit pun licin weii...sedap sesangat...ekekeke...

cintaKusayangMu said...

huikk....sedap sgt ke roti ni..sume dok kabor kate sedap ..xleh jd ni..msti kena test,..

jiejah said...

mmg ramai yg kata roti tu sedap,
arituh beli x sempat kumakan ..tgk² sudaaaa licin huwaaaaaaaaa

Mamamanja said...

ye ke sedap benor rotinya???
udah rege sampai 4 hengget tu memang sedap ler tu gamaknya erk??
nanti cuba carik nak rasa juga

sall said...

Teruskan usahamu.
yg penting aku nak mkn McD Free.