IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 6, 2009

Hujan Yang Turun..Bagai kan Mutiara

Nak cerita pasal hujan...kalo ujan lebat gaya gini kan korg pasang lampu tak??
ce ko tgk kete dpn aku tu ha..tak pasang lampu..bahaya wooo....

kot kena sondol kan..naya jek..



pastu lagi 1..ade ke cikgu kelas mandu ko ajar kalo ujan lebat suh pasang lampu signal 2 tu??
buat org konpius je..korg tak nmpk clear kot kete waja depan tu..da org tak tau ko nk ke mana..

adoiii macam2...



dan lagi 1...ni la paling buruk pangai..time hujan lebat pn nak snap2 gambor...hehheee
:p

jaga keselamatan ketika memandu :-)

10 comments:

Ayu Jaffar said...

2-3hari nie memang ujan lebat, siap petir, guruh sume ada...

sempat lagi tu syana ambik gambo ujan2 ye....

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hahaha..
tabiat buruk betul..time hujan pon leh tangkap gambar..ishhh..
sape lah tu!!..

cik hel, sape erk yg amik gmbr time ujan tuh??..kenal tak??
hikss

bakal kak ipo hang ler nih..hiks...

ampun!!!

SyaNa said...

kak ayu~ sye cuak tau kalo drive time hujan...takot banjir..kang hanyot sye..

setelah dipastikan keselamatan sye ok..baru sye snap..
:p

fieza~ mmg buruk laku..sudi ke sape2 jd adik ipar aku
waKkakakaa

helena's said...

eh eh eh,,name kte disitu,,kekeke takpe2 cikhel pun camtu,,haha

Bondarock said...

eh ... akak kalu hujan lebat ..mmg psg hazard lite tu syana ... berhati2 gitu....masa hujan lebat tu akak otw balik htr si IRfan ....:)

++eden|essey++ said...

weh syana...ako pon penah wat pangai buruk camtu..hhhhii...dah borin sbb jam..

SyaNa said...

helena~ hahaha..tersedak yek??

kak rock~ kete akak kah itu??? hehee

ja~ tau takpe..yg penting kena hati2 la..

Mamamanja said...

blogger tegar gitu ler...
x kira waktu camner pun nak snap gambo gak. sungguh membahayakan

Mamamanja said...

lupa plak nak komen hahahaha...
memang ntah dorang belajo kat mana bila ujan lebat bagi 2 signal ntah! mengkompiuskan org lagi ada...

sall said...

kalau hujan turun bagai mutiara, aku lah org pertama yg mengutip mutiara tu. Pakcik kayo. yg penting aku nak “MAKAN MCDONALD FREE?????”