IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, April 15, 2009

Tag Kacang Panggang

aku telah di tag oleh azaja yg sunggoh terer amek gambor...


Apakah perkara/benda paling penting dalam hidup kamu?
Family Gombak & Taiping..Suamiku Syarulazmi..sume harta benda milik aku..sume kawan2 aku

Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan duit sendiri?
ermm mlm td beli roti 1 bantal..

Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
erk??? aku dulu kawen kt dewan org ramai..so kt situ la impian aku tercapai :-)


Berapa lama hubungan kamu berkekalan?
masuk tahun ni da 4 tahun kawen..aku harap smp hujung nyawa..


Adakah kamu dilamun cinta?
ofcos..dgn encik syarulazmi


Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
ermm kt gerai yg bernama William..gerai buruk tp food mabeles..


Namakan buku terakhir yang kamu beli?
Confessions of a Shopaholic
By: Sophie Kinsella


Apakah nama penuh kamu?
Sharina Niza


Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
ermm...ngan mama best sbb bleh share cerita, share baju, share mekap macam2 la bleh share tapi garang...bab nk mintak mmg susah..mintak duit, mintak nk gi kuar ngan kawan..mmg payah..
ngan babah plak best part mintak..hahaha...mintak duit (ni mmg dapat la), mintak nk kuar (tp kkdg tak dpt gak) sure dapat..kesimpulannye..aku senang ngan mama & babah..


Namakan seseorang yang kamu ingin berjumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
sape ek?? ha..MILA..aku nk jmp MILA...aku kan suke MILA..aku nk ukur dia tinggi mana..


Adakah kamu mencuci pakaian kamu sendiri?
ofcos la mesin basuh :p


Org yg kamu nk tag ???
Fieza (sebok jaga kedai kain)
Mamamanja
Anne
Imah
Shani


*ala..tag kacang je ni..pejam mata jek aku taip...

9 comments:

MRS. K said...

ohh syana..
kita tebalik laa..
saya orang taiping
kawin orang gombak..

Anne Zain said...

aik....cam tersenarai jek dlm tag kali ni..hahahaha...

Mamamanja said...

uishhhhh tag lagi wehhhhhh

helena's said...

pejam mate tu...terer gile,,kekeke

mazzura said...

asik mengetag je sekarang ye..

gee ryder said...

william kt pj tu ke?

waduh..dah lama giler xpgi ni

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hahhahaa...klu tag kompom nama aku jadi pilihan utama ko..
wekekee..
perli aku ler tuh..
aku tau le blog aku da bersarang...
muekekeke..
sat aku buat no..
panjang betul tag ni...

mama tisya said...

lama dh tk wt tag

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????