IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 13, 2009

What ever la...

ahad semlm lepas zohor aku kuar ngan Syarul..dia ckp ade keje sket..aku nk la folow..sbb aku da byg kot lepas tu gi jln2 ke kan..

ni muke hepi dpt kuar berdua..mcm lama jek tak dating ber2..


ini la tempat yg dituju...ade pojek sket...kalo korg nk bina ape2 btau la aku..nnt aku suh dia bg rege cun kt korg :p..bina jamban pn bleh tau..hahahaa *saje lepas tension..*



sambil tggu tu aku baca buku ni..pinjam dr kak phira...nasib aku bwk..kalo tak beku aku dlm tu..



abis bohsan da ni...*abaikan perot muncit*



pas settle keje dia teros ke I0I Mall..sbb sebelah jek..tp mmg masuk dlm tu tak smp 15min kuar blk...bistu ..nk sopping bajet da abis..nk tgk wayang Syarul tak mo..sob..sob..
last2 aku ala2 majuk ajak blk...mmg teros dia kata "ok jom balikk"....kijammmmmm
huhuhu...
pastu konon nk gi cari kedai mkn William kt Kelana Jaya tu..pastu aku rse tutup kot...sedey lagi...
last2 mmg balik umah..b4 kul 6 da smp blk da...
baik aku dok umah lipat baju :p
*tp sye sayang suami sye...
saje nk ngadu domba kt korg..huhu

7 comments:

helena's said...

psst:saye pon akan sayang suami saye nt,.haha

*geram ni kaksyana,,adeiiiii*

M@L@ said...

gajuk ker.. x dpt tgk wayang yer... meh akak pujuk...alaaa.. bucuk2...

zai@umiaiman said...

majuk yer... tak pa sok2 pujuk pujuk skit leh ajak gi tengok wayang lagi... kan..

++eden|essey++ said...

ooohh...jalan2 ngan abg syarul yea....hahahahha

TiNiE said...

ala syana, en.nahar pun selalu centu. kalau keje dia kan laju jer kita ngikut, kita kasi jer proposal keje kita, dan dan tu pangkah. hahahaha nasib, nasib..yer saya jua sayang suami saya...huhuhu

SyaNa said...

cik hel~ tak sabar nk tau sape somi cik hel..*tetibe

mala~ kak..tu la..mencik tau

zai~ huhu..pujukan ku mcm da lemah la..tak lut..kekee

ja~ hahaha..best jln2 ngan abg syarul :p

kak tini~ hahhaa..part sye syg suami tu mmg kena ckp kak..kang dok ngumpat ingat tak syg da..hahhaa

Mamamanja said...

ok ler tuh.. kiranya dikau menemani cik abg p koje ler tuh :p