IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, April 9, 2009

Kukukakiku...

ari tu Syarul tersepak ape ntah..sekali tu kuku jari kecik dia (keliking ye???kekek aku fail part nama jari ni) cedera tau..mcm nk putus kuku dia..aku tgk sekali pastu aku sedih nk tgk..
dia dok suh tgk aku marah sbb dia nk tunjuk2 sume kan..
pastu 1 ari tu dia ckp kuku da tercabot..dia ckp dia letak sebelah tv..mmg aku marah dia..aku ckp "buang la..tak mo tgk..."

pastu 2 3 ari lepas aku urut la kaki dia *iye..isteri mithali* hehhee
sambil ngurut tgk tv..tgh2 syok urut sambil layan tv..

syarul: adoii...kena jari....
aku: *da melompat time ni*..sakit ke bang??? *campor ngeri sbb aku terpegang jari takde kuku*
S: sakit la...ce tgk jari abg ni..
A: takmo la..tak suke tau...sedih...tak mo tgk..*aku da siap gosok rambut dia*..
S: ala..tgk la....da tumbuh kuku....
A: ha???? abg da ade kuku???? ye..ye..abg ade kuku...somi syg ade kuku *sambil pelok dia* kekekee

moral cerita: sile sekeh aku...:p

18 comments:

M@L@ said...

ermmm.. budak ni ada yg kena lesing kang... igatkan citer ngeri sgt ler...
tp mmg penah tgk kuku tercabut..seram tgk ada darah.. eeeeee takuttt...

helena's said...

ye..ye..abg ade kuku...somi syg ade kuku *sambil pelok dia* <<--best part cite ne,,hehehehe ok bole sekeh saye,.haha

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hahaha...
ayat x bleh blah...
(padahal aku jeles ni wei)

kuku jari aku pernah tercabott..
aku sendiri pon ngeri jek..

SyaNa said...

mala~ hahaha..ngeri woo...

helena~ takmo sekeh ko..syg ko :p

fieza~ ni aku nk sekeh..ape nk jeles2..kekeke *tak pueh ati tgk org jeles ngan aku*

mazzura said...

hahah..lawak la ayat tu...manja2 gitu..kekekek

~Eila @ Along~ said...

eila punpernah..tapi tak sakit palk walaupun takde kuku kat jari kelingking tuu..neway,...nak manja2 ngan hubby time malam je la..sambil tgk tv kan..

Liana said...

his...his... nak manja lebih2 ler tu...hahaha....
Ko buat lawak tahap gaban ler syana... hehehe

SyaNa said...

zura~ manja ke?? tu lebih pd "fuhh laki aku ade kuku" kekeke

eila~ tu la tgk somi ku tu tak sakit pn..aku yg lebih ngeri

kimmi~ hahhaa..manja ke aku ni weyy???

zai@umiaiman said...

awww romantik... suker bc tau...

cintaKusayangMu said...

ish...nk kene sekeh akk ni..hehehe...
ape pasal takut tgk itu kuku??

ppb_ppkp said...

hiihihihih

Mamamanja said...

jongos.
memang rasa cam nak sekeh ko jerk :p

SyaNa said...

zai~ hahaha..lomantik ke??

qis~ tatuttt..ngeri..

imah~ hehehe

mama~ aku pn rse nk sekeh ko..moh kite sekeh sama2

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hahaa..sekeh ler..
klu ko smpi..hiks

Mamamanja said...

hahaha sekeh sendiri2 ler weh!

Anne Zain said...

huh! ingat ape la saspended sgt tuh....intro cam nak gugur jantung aku nih...tp ok la..aku pon mmg ngeri tgk benda2 camtuh...selirat je urat2 aku...hahaha

sall said...

sebut betul2 kukukakikukukukakikukukikakukukukikakuku...hahahahaha terpintal lidah di buatnye. Yg penting aku nak “MAKAN MCDONALD FREE?????”

Nana said...

hahahahha