IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 6, 2009

Pastu kan...aku kan...

suspen jek tajok..

lepas auntie tu kemas2 umah aku rest dulu..tggu syarul balik..
tp aku masak tau..masak kari ikan lagi :p

lepas makan2,lepak2 teros cergas ke gym...
da makan riang ria haros la bersenam kan....


kemudian kami menuju ke TESCO..lama tak jejak ke sana..
beli brg makan aku...aku beli olive oil + salad + dada ayam..nnt aku jaja menu lunch aku..
yg len2 tu brg sampingan..



ramai gak org kt sana




lepas tu ke BA nk lepas hajat..
takmo la tempek gambor donut..kang rosak diet aku :p



tu la xtvt aku ari ahad...malam tu aku kena tinggal lagi..
bohsan tau asyik kena tinggal..huhu

9 comments:

helena's said...

ini baru dinamakan rajen,keke kejap jek dah update..kaksyana sy nampak spaghetti disitu,nt da masak ajak saye ye,.nak le rase...

zai@umiaiman said...

hmm big apple.. teringin plak ni...

++eden|essey++ said...

ako x penah tepikir nk snap troli..sbb ako blanje budget pkai bakul jek...lgpon laki saye sasa...die rajin angkut berat2 tuh....hhahahahahaaa

My Blog said...

wow byk menu diet tu... nampaknya tahan ekk nafsu diet tu.. tahniah ya.. kena jadikan mentor ni...

SyaNa said...

helena~ hahhaa..meh la dtg lunch sini..akak buat spageti ari ni :)

zai~ lama aku tak pekena big apple..sekali dpt..huuu syahdu

ja~ hahha..tak kose laki aku nk usung bakul..

SyaNa said...

camar~ sambil diet bleh jimat :p

Mamamanja said...

banyak tul stok megi :p

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

huwaaa..
aku gak belum lepaskan hajat..
bile ko nak belanja aku??

sall said...

“MAKAN MCDONALD FREE?????”