IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, April 29, 2009

Mari Gosok Gigi

wey..korg..cun tak toothbrush aku ni???
ha..ko jgn tak tau..ni big bos aku yg bagi...
cute kan..ade mcm2 kaler tp aku suke plak yg ni..

dia bg bukan sbb suh kami gosok gigi kt opis...no..no...
tp sbb ade somebody bg new design..
yg aku amek ni siap dpt award design winner lagi...
class kan..



meh close up sket...cute tak??


sayang aku nk pakai...
kalo aku jmp kt mana2 kedai br aku pakai..kalo tak aku nk simpan..
kot nnt bleh jual rege mahal2.... $$$$$$ hahhaaa

9 comments:

Beautiful Disaster said...

wah. siap dapat yg menang award nye design tu. bessss.

mama tisya said...

wah berus gigi punye design pn ada menang award ek...ekkekeke...ko nk wt perhiasan ek..ok gk tu..tkde jual lg ke kt pasaran..cute tang bunga tu

Yan @ Mrs. Annuar said...

syana..
mata duitan tau..kekeke...
simpan kat muzium ler yang..
jadik bahan sejarah...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

santekknyaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;-)

Mamamanja said...

kemain bunga2 cinta berus gg nya

gee ryder said...

cantik tu...
u keje cmpny berus gigi ke?

helena's said...

betul ne buat design berus gigi menang?uhhh itu sudah bagusss

reen said...

tantiknya...x yah guna smpan jek wt knangan...:)

ratu78 said...

cute...ada design bunga lagi, simpan weh jgn guna heheheh