IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 20, 2009

Gathering X-skoolmate

sabtu lepas aku ade gathering kecil2 ngan x-skoolmate aku..agenda nye sbb nk organize big gathering ke PD bulan 5 ni nnt...so diskus2 sket..kutip2 duit sket..
so gerak dr gym kul 1.30pm..aku adalah lone ranger..sbb syarul bz study..



so layan la ye pitcher nye..tak de mood nk story..



murni (penghuluwati), muza & fitri






bahar & ayie



all of us..






















ade gak terselit gambo aku :p
ade sape2 tau tempat tempah cupcake kt area PD?

6 comments:

mama tisya said...

ko gathering kt mn ni..mcm cantik je tmpt ni..tp tkde mkn2 ke wei...ekkeke..ke tk sempt amik gmbr makanan...hahahaha

Gieyana said...

ni mcm kt Old Town nie..betul tak?

Mamamanja said...

bestnya nak wat gathering nih. daku ari tu dah plan ngan member tapi x jalan2 lagi nih! x sempat.. harus kena jayakan jugak tuk taun nih

helena's said...

CUP CAKE KAT PD?nt saye tanye membe kat sane..

M@L@ said...

best nyer dpt jumper kwn sek.
mcm akak lps kawen semua kwn buat hal masing2...huhuhuhu..

Anne Zain said...

huh...aku busan la nak organize benda gini....ckp nak gi ramai...smpi last...mak tak bagi...laki merajok, bini ajak balik kg, memacam la alasan...nyampah!