IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, April 24, 2009

Aku Dipaksa....

aku di paksa minum benda ni....erkkkk


acah mak enon...tu non-akohol ye...HALAL tau...
bistu kena paksa ape???
mlm td aku kena paksa siap sbb Syarul nk bwk gi makan...
sempena ape??? aku rse sempena dia stress study kot..bleh??
kami menuju ke....Victoria Station...
makan ape?? aku teringin lobster gak benornye...
so amek la sekor lobster...skrg ade promotion RM17.90/100gram..


so amek yg below 1kg jek...
dia bwk natang tu hidup2 tunjuk kt kitorg..siap buat show lagi lobster tu kepit carrot...



so jadi la set gini...bukan takat dpt lobster tu tp bleh pilih nak lamb ke salmon ke beef ke ciken ke utk diletak kan sekali dlm plate tu..free ye..

kami hanya share sbb agak manyak portion nye..

lg pun da mlm kan..kang rosak plak diet aku :p


minuman ni sebotol RM50...baek la ko beli kt Mydin..ari tu aku tgk baru RM4 lebeh..

cheersss...



muke org stress exam..



muke hepi org kena paksa makan...hahaaaa sengal...

17 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

yang...tekejut aku tgk gmbr air tuh...ko niiii...hehe...upenye non alkohol
uitt...klakor aku tgk lobster tu...
seb baik dia x lompat kt ko..wekeke

Anne Zain said...

wah...cam best jek lobster...hihihihiih

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ko makan x mo ajak aku ek..
tingin nk makan lobsterrrr...

helena's said...

kalo saye makan ne,,geranti masuk wad!hahaha

gee ryder said...

wah sdp lobster tu..
i pun kena paksa ngn hubby dulu.dia yg mngidam sbnrye ..sama gak kt victoria..tp dh betahun laa..sbb 2org mkn dh 200 lbh kan hehe..xle ah mkn selalu hiks..
i pun sama oder yg idup lg..

Gieyana said...

Syana: I pon suker mkn lobster...besttt woo! g ler mkn kt Shangri-La..leh mkn puas2! tp mahal woo...

jiejah said...

wallahhhhhhhhhhhhh sedapnya incik loobster .. :)

Liana said...

Syana...Apa rasa itu lobster tu yer? teringin nak makan, tp tak pernah makan. Selalu gi kerje lalu depan victoria tu! Just jeling jer...Tak mampu o...hahahaha

M@L@ said...

sedapnyer...isi lobster...last mkn kat langkawi ari tu...
lain kali ajak lah kiter tgh kenyang pon leh sumbat lagi....

mama tisya said...

wei aku dh lama tk mkn lobster kt VS...aritu ada ckp kt hubbyku nk mkn time busday nanti..tktau ler die...huuhuh

mmg best lobster kt VS ni..aku suke....ko p VS kt dsara ni ke??

mama tisya said...

eh lupa nk ckp..lenkali kalo ko nk mkn lobster lg amik yg set..kalo ko amik yg timbang ni mhl skit..aku slalu order yg set je

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

best air tue ..tp masa 1st time minum rasa pelik jugeeeee ;-)

ppb_ppkp said...

fuhhh..terliuqnya...... mahal siot...sekor mau rm200 tu....walla...teringinnya.....
xpa nanti aku letak pic kulit loobster...ahahha..xdapat mkn lobster simpan kulit dia pon ok la..hahahah

mazzura said...

ingat air tu tadi...haha
maklom la saya nk xde pengalaman..kekek

Mamamanja said...

uishhh ingat ayo apa td

ratu78 said...

mak aiii....sbr je lah tgk gambar2 ko di paksa makan ni hah...tak pernah aku rasa lobster tu weh...tp rasanya tak tertelan lah menu2 ko ni...sama je ngan menu2 si errynn tu hah...mmg leh geng lah korang ni...tu ramai yg ckp kat aku ni, ruginya jd julia a.k.a ratu ni hehehehe,mana tak nya...asyik2 tomyam, paprik, tomyan, paprik...nasib lah dpt hubby yg jenis mcm tu gak heheheh...

mummy aryan syamil said...

hehehhee..meriah tgk lobster tuh...aku nye anniversary xtaw ler laki aku nk bw p mane ehehehe...die kate berdating ber2 nnt eheeheh