IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, April 16, 2009

Gatal Tekak...

td time lunch patot mkn roti nan smlm mkn tak abis aku tapau..pastu elok nk kuar ade org CIMB dtg..nk ckp pasal investment..da tu tak kan la kan aku nak bwk kuar roti nan tu kt opis..tp perot da gruk..gruk..aku pn ajak la depa turun bistro bwh..
rupenye depa da makan..so aku je la oder nasi goreng kg..sbb aku tgk set tu paling murah RM9.90 sekali teh ais limau..bajett..bajettt
depa 2 org tu order air sajok..takpe la kan...aku lapor sgt2...

pastu nyembang la psl unit trust segala..pung pang pung pang..elok dorg nk blah tu yg kakak sorg ni ckp ngan member dia "eh ko amek la bill"..erkk aku tgh menyuap lagi ni...tp sambil tu aku cakap la "eh tak pe la..." tangan dok suap ni..
dorg ckp tak pe...tak pe...
pastu bill smp...dorg sebok dok kuarkan duit..aku sebok nyuap lagi tp mulot dok la sebot "eh..tak pe la...tak pe la..korg ni kan.." hahaha...tp tangan langsung tak capai wallet..
tp time tu aku tak rse ape..da smp opis ni baru rse keseganan sket...td lapar sgt kot smp takde perasaan...

tq la org CIMB tu..morah rezeki korg..nnt call la mak aku tau..suh dia invest dlm unit trust korg...


*patot la tekak aku gatal mlm td..nk makan free rupenye...

10 comments:

jiejah said...

uikkkkkkkk gatal tekak sbb ada org nak banjer ehhh
aku selalu gatal tekak ooooo..

lizz@erol said...

hahaha...tuh namanye rezeki...jgn ditolak...xbaekkkkk...kui kui kui

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ko gatal tekak ek..
huhu..
aku gatal teeetttt!!!

hahaha

helena's said...

gatal tekak makan free ek,,,oo harap2 la hari gatal tekak,,ahahah

Beautiful Disaster said...

haha. alasan baik punya nk makan free. siap gatal tekak yg xthn tu. hehe.

Gieyana said...

hehehe..lawak ler!!yg best tue dpt mkn free..hehehe..

Liana said...

o...makan freen yer... nak cikit... boleh?

fara said...

gatal tekak sbb nak mkn free...hahahah.ade2 je ko kan syana..wakakakak

Mamamanja said...

leh tiru nih...
mulut jerk kata xpe.. xpe... tapi tgn nyuap lagi... hehehehe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

gatal tangan apo makno nye??
lalalaaaaa