IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, April 7, 2009

Parcel

pagi semlm tgh2 bz kt opis aku dpt parcel...
apekah itu????


jeng..jeng.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

comey tak korg???
aku beli utk anak noni, nabil tu...

bday dia last month..tak sabar nk tgk dia pakai...
aku beli dari online dr ayien...
skrg ni dok saje2 dpn pc pn bleh abis duit tau...
:p

14 comments:

ppb_ppkp said...

cepat sungguh syana mengupdate blog..heheh..imah ni ada maslaah skit nak upload pic..ntah nape 3g asyik fail je...asyik kuar gprs tgk arr ptg2 skit

mazzura said...

cantik kasut tu..kilat2 lagi..glem u..

Liana said...

cantik..cantik...
Syana...kimmi pun sekarang suka sangat beli online...Yg paling best tu...kimmi jumpa 1 blog tu jual murah sangat blause labuh! Siapa free pos lagi! ambek ko, kimm sambar 3 helai blause...

Liana said...

ops! lupa nak cakap! tudung pun murah tau!

Ayu Jaffar said...

cunn arrrr! cantek kalernya :p

++eden|essey++ said...

ako ingat kasut ko td syana...hihihi..mane tahu ko g jogging ker ngan kasut tuh...ahaks

SyaNa said...

imah~ nape gitu plak..aku selalu buat auto publish jek

zura~ glem gilos..dr jauh nmpk kilat je

kimmi~ tu la..malas nk kuar pn duit abis

kak ayu~ tgk jay anak ayien pakai cun tu yg beli

ja~ hahaha..cute benor aku ye..kekeke

zai@umiaiman said...

memang syok ooo beli online ni.. sy pun dah ketagih..
cantik la kasut tu.. berkenan sy nengok

helena's said...

kecik g da pakai adidas..kang besau tatau la,,hehe

SyaNa said...

zai~ aku pn ketagihhh

helena~ ni adidas carok je ye..harap maklum:p

Mamamanja said...

dok depan pc ler lagi banyak duit abis huhuhuhu

Mamamanja said...

eh kimm!
meh le share web yg jual blause labuh tu heheheeh

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

lawa ler...
merah lak tuh..
kaler peberet aku..

M@L@ said...

mmg betui kalo dok dpn tenet pon leh boros seperti ku ini..bln ni jer dah habis rm70.. beli brg anak2...

comei kasut tu...suker color merah...