IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 27, 2009

Tag Tentang Blog

1. nyatakan usia blog anda (bg la tarikh yg specific)


1 December 2008 ...baru 4 bulan je pn blog aku ni ha..baby lagi..





2. terangkan kenapa anda berblogging..(kalu ada cite disebalik kisah anda mula berbloging nie pun..citekan jer..)


b4 ni aku ade Fotopages..tp bile tgk blog org aku rse blog lagi best..sbb bleh deco2, bleh main2 templete..so aku pindah la ke blog..


aku mmg suke amek2 gambar..tp kalo kata nk gi kedai cuci tak de la..so tempek kt blog je la..buat kenangan..




3. nyatakan blog pertama yg anda bace (kalu masih ingat)


blog pertama ade lah blog fieza...sbb dia gak la aku buat blog..rse mcm teruja gitu..hahaa




4. letakkan n3 pertama dlm blog anda..(means ur 1st entry la)





salam..
ari ni aku bercadang nk start new blog :P saje suke2 nk test..
kekekee
so aku harap dgn blog ni aku dpt la share ape2 ngan korang (ade ke yg baca??)aku tak kesah janji kepuasan diri yg utama..mmuahh..




5. huraikan entry tersebut (cite la sikit knp tulis entry tu)kenapa tulis entry tu?
tu mukadimah la tu...pastu mcm terasa ade ke org nk baca blog aku...hahaa








6. letakkan satu pic yg anda paling suka dlm blog anda.




bile aku pilih2 sume gambar..aku suke ni..sbb nmpk aku putih..hahahaa
ala2 black or white..


7. harapan anda
harapan??? aku harap blog aku ni bleh kekal smp anak aku bleh baca..
aku harap aku akan rajin update..


aku harap aku akan dpt ramai kawan dr blog ni..ye la aku mana ramai kawan..
aku harap korg dpt sesuatu bile baca blog aku..ye la..kot nk makan mana2 takde idea bukak blog aku..mana tau idea mariii...






8. pas tag nie pada sape yg anda nk
fieza
nuruldiana
zaizakaria
anne
gieyana
inacamar

korg..kalo blom buat sile buat ye...




6 comments:

Gieyana said...

Mak aiii Syana...akak pon kena ka!!huhuhu..hutang tag byk nie..

Mamamanja said...

4 bulan tapi dah macam 4 taun

Anne Zain said...

ark! tersenarai? hahahaha

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

yeee..akulah orang yg membawa virus berblog ni..
smpikan laki aku pon kene gak tempiasnye

mama tisya said...

lama dh tk wt tag

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????