IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 27, 2009

Bengang Ngan Diri Sendiri

adoii..baru nk update tgk2 card reader plak tinggal kt umah..
jumaat ari tu poyo2 je bwk blk umah konon nk update tp hampeh..
aku nk update psl baby kak phira
pastu pasal aku gi K4 Wangsamaju jmp sorg blogger ni..
jmp secara ngejut..pastu kelu lidah blogger tu..aku plak teros sakit perot nk membuang
nerbes punye pasal..
bengang nyeee....da tak dpt update ari ni..

pastu mmg aku bz ari ni..sbb khamis aku last keje b4 aku bercuti utk mengoperate kan diri aku..
aku mungkin akan bercuti 1 week..so gigih nk settle sume..takmo la kan org len kena cover keje aku..

so nan ado la N3 bergambar ari ni..cisss..tak suke

8 comments:

mama tisya said...

ptt ler aku musykil je bila tgk blog ko tkde new entry...kekeke..rupanye card reader tertgal ek..tkpe2 nanti ko update ler byk2 ler...

Diarihatiku1976 said...

adus akak bengang gak ni.. dah set masuk diari nak jumpa syana kat hospital... aleh-aleh.. bermula 3-9 Mei ni kena outstation plak... adusss

M@L@ said...

patut ler senyap blog..ni igat tuan nyer tgh tido...hehhehehhe
tak per esok masih ada kannn!!!! cont. besok ler kiter semua setia menunggu entry mu ittew...hahahhahha

helena's said...

dr pagi daku tunggu entry terbaru,hehe patutle,,

saye pon tatau nak update neh!haih

Mamamanja said...

mlm kang ko bantai ler update kaw2222 punya hahahaha

Anne Zain said...

esok maseh ada...ko uplod bebanyak tau..hihihi

gee ryder said...

sape blogger tu?
kalo i jmpa u konfem tekedu gak..
dlm blog je berani heheh

Liana said...

o...patut ler senyap jer...hahaha...