IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, April 30, 2009

Jiejah Skodeng Purse Aku..

aku telah ditag oleh temanjemaahdietku...b4 coti pjg baik aku lunas kan sume hutang...
ape punye tag ni..nk ngintai purse org plak ye...takpe..aku da elok kemas purse aku..sume sampah aku da buang..moh skodeng...


A. Snap the picture of both inner and outer of your purse

okey ni luaran nye..


dalaman..



B. Introduce your purse brand, price & where you buy
aku kan tokey bag..so aku rembat saje dr kedai aku tu...aku tggu 1week jek takde org beli aku rembat sdiri...hehehee...
harganye adelah sgt murah..sbb aku kan amek borong...jgn jelesssss
aku beli kt supplier aku ler...

C. Take out whatever its inside your purse


aku listkan satu2 ye..
~ sogo kad + jusco kad + mydin kad + tesco kad + toysrus kad + CIDB kad
~ 2 kad ntahape2ape + bonuslink + maybank kad + calendar



~ belah kiri business kad org bg
~ atas tu voucher BigApple (haros pegi ni..xpired 31/5)
~ pastu deretan gambar aku & Syarul..paling aku suke gambar dia bersama gitar..sgt comeyyy..sempat lg tu..
~ i/c aku + kad nikah + lesen Syarul yg gambarnye time br akil baligh + lesen aku..
~ 3 kad appointment sepital & klinik



~ duit banje yg br diterima dr Syarul...rejekiiii..rejekiiii (kalo tak purse aku selalu takde duit..sian aku)
~ duit lama..koleksi peribadi..sape2 nk beli bleh jmp aku..murah2 je aku jual..hahahaa materialistik $$$$$$



ni Syarul bg..RM100 yg dilipat begini rupe...
pesanan Syarul: jangan guna melainkan kecemasan..
*kalo shopping tak cukup duit kecemasan tak bang???*

D. Tagged other 7 persons
aku tak tau dorg da buat ke tak...aku tag je la ye..
~ fiezatokeykain
~ atietokeykuih
~ shieraticherdietku

*sowey la aku tak dpt nk cukup kan kuota 7 org..


20 comments:

Liana said...

hahahaha...dapat tengok ko punya isi purse...

Beautiful Disaster said...

kalau shopping tak cukup duit, tu paling kecemasan tu. kalau tak pakai duit rm100 tu kena tipon embulans ni. hehe.

~Atie+Farid~ said...

alamakkkkkkkkkkkkkkkk

kene tag

helena's said...

bestnya dapat duet tu,,hehe jgn belanje tau kakak,,kecuali 'kecemasan',,igt perkataan kecemasan disitu..hehe

Bondarock said...

Sebenarnya kekasih awak nk menguji je tu!

Anne Zain said...

alamak....kecemasan? keadaan cemas salu berlaku apebila brg yg kite nak beli tp tak ckp wit...ye!! begitu cemas ketika itu!

gee ryder said...

oo u tokey bag yer...cantik purse tu..
hubby aku lak, kalo kecemasan sndiri mau ingtla..:P
sian kan?

Mamamanja said...

oooo.. tu ropa isi dalam purse ko erk?

reen said...

kihkihkih...kantoi da...smua dia kluarkn jujur tul la!!!

Mya said...

sib baik tak kena tag. byk sudah hutang tag aku nie.. adoii..

reen said...

eh!duit rm5 lama pn smpan gak lg ye...wt koleksi ke?

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

dah buat tag ni...huihuhu...
jenuh aku selongkar bag.
sampah byk le..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

lawa purse ko..kenan tul aku..heheh

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

banyak kad ko erk...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ko tahan erk duit 100 tu simpan gitu..
tp bagus gak wat cm tu
klu betul2 kecemasan ada gak duit lipat tu..
aku nk tiruu le

reen said...

bagus tul cik abng ko ek...tahan godaan ke ngn rm100 tu?

reen said...

nsb baik la kad bnk tu cik abng ekeu x lipat smpn wt kcmasan....fuhhhhh....

wawa said...

best collection gambo akhir baligh ko laki bini ekkk...ehehhe....

mama tisya said...

lama dh tk wt tag

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????