IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, April 15, 2009

Kisah 1 Malam

semlm lepas blk keje aku teros ke gym..kul 6.30 aku masok kul 7.30 da ccergas blk siap mandi sume..
kejap je pegi sbb aku sorg kan..Syarul dok tggu aku kt umah..
sbb da makan beria 2 hari haros la kurangkan kalori plak..tp otw balik tu perot aku lapo kemain..iskkhhh saje tau perot ni..

pastu teros ke pasar malam..tak tau nk makan ape..last2 kami makan laksa sorg satu
sedapppp



pastu tambah tauhu bakar..ni tak cedapp...hancur abis...faillll

tapi tadi pagi aku sakit perot..adekah sbb makanan di atas???huhu


vah..vah..aku sgt gumbira...nmpk tak kt skrin aku tu??? tp cannot story skrg..tggu la smp masa nnt aku story ye...lmbt lagi..bulan july nun...
terpaksa la sabarkan diri sdiri *toing..toing...*


*sabar itu separuh dr iman....*

20 comments:

++eden|essey++ said...

syana mcm website air asia jek...hah ko nk g bercuti lg erk...wah2 skali ko naik belon...n berkali2 gak lah ko nak naik belon lg yea...x mabuk ker....

pstt...kali ni ko nk bercuti ke mane...???

Ayu Jaffar said...

tahu bakar sedapnya:p

waaaaaaa nak cuti2 m'sia lagi ye syana

ar-adawiyah said...

mesti teruja abis ko nak bercerita sebenarnya kan...huhuhu...kang sms2 la aku kot kot leh join the club (ayat nak suh bocorkan rahsia) ejejje...

Liana said...

syana...ko nak gi mana hah! naik itut...boleh ler...hehehe

Gieyana said...

Mak ai..mkn laksa ler plak dier...sedappppnyeeee...

mama tisya said...

wah2 nk honeymoon lg ye..ko dh tk takut ek naik belon...hahahahah...best2..aku gk lama tk cuti2 msia

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kita pun bercuti bln julai ini ... yehuuuuuuuuuuuuuuuuu ;-)

SyaNa said...

ja~ ketagih plak aku rse..hahaa..rahsiaaaa

kak ayu~ tak sedap tauhu yg ni..
haah kak ayu..dlm mesia jek

awe~ nak join ke?? meh la sembang2..hiks

kimmi~ ala..dekat2 jek..meh la..air asia tgh murah tu

gie~ laksa itu mmg sedappp

erryn~ tak takot da..*dlm ati cuak gak..sbb jauh dr yg dulu..*

SyaNa said...

diana~ air asia gak ke?? tgh murah tu

Mamamanja said...

nak tobang kemana lagi tu wehhh?

SyaNa said...

mama~ torbang ke langit:p

helena's said...

comel la kaksyana,,hehe,,
tu macam nak g bercuti la tu,,haih..ni jeles ne,bwk la sy ngan ejam sekali..wakaka

mazzura said...

nak cuti ke? nak itooottt

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ko nak kemana wei
honeymoon erk..
aku nak ikottttt...

Anne Zain said...

tgk tahu bako tu pon dah tak selera syana....ekekeke...
weh...ko nak gi mane plak ni...kasi la clue sket...supaya ramai leh berpk ko nak gi mane...cth klu : dlm @ luar mesia? hahahaha

~Atie+Farid~ said...

amboiiiiiiiiiiiiiiiiiii....naik eroplen la......aku tak pnh naik eroplen.....dah 2tahun aku tak g cuti2 malaysia.....bile nak becuti ni weyyyyyyyyy......sedih ar......

cintaKusayangMu said...

wah..wah..wah..ni nk coti2 msia ni..ada betul???

shiemz said...

nie mesti nak g honeymoon..maklom la nak dekat anniversary kan... heheh... watever, have fun ye syana... :D

http://www.shiemz.net

fara said...

wah,bercuti lagi lah ko yer syana..nak itut....heheh

gee ryder said...

ni mesti nak gi london ni hehe..
skg air asia dh ke london..
orait c u there ;P