IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, April 14, 2009

William Kelana Jaya

semlm after ofis teros aku ajak Syarul ke William..nasib dia mau..ye la kang mengamok plak isteri dia..da la ari ahad tak dpt tgk wayang...huwaaaaa

ahad tu lps tak dpt tgk wayang kt IOI Mall da ronda area sini..tp ahad tutup kot..sbb lengang jek..
pastu smlm aku mcm konpius ye ke sini william..sbb kedai sgt la horror..mcm kedai kopi kt kg tu..ye la sbb kalo kt blog2 org tgk makanan ala2 hotel gitu..hiks..
sbb kan nk 1 kebenaran aku call mya ..tq mya layan aku..sure ko terkujat kan aku call..hahaha


so mmg sahih sini kedai dia..
jahat tau syarul amek gambar aku lagu tu..takpe aku letak gak..



ribena blended..sedap ade laici lagi..gaya org tua la syarul tu minum kopi..kekeeee



lamb chopyg sgttttt banyak...



seafood platter..mya da sound aku ari tu kalo order jgn byk2 sbb bleh share..tp aku degil kan..order smp 2..amek ko jenuh nk abis kan..so korg kalo dtg order 1 mintak pinggan kosong tau..share2..



tp mmg sedap la..harga pn agak mahal utk kedai kopi camtu..mcm mkn kt Chillis..tp takpe la sekadar nk cuba..
*kalo nk maps ko gi kt blog mya ...senang jek..cuma aku was2 btol ke idak kedai buruk tu..

13 comments:

ppb_ppkp said...

uishhhhhh...sedapnya....
kat perlis xdak ler kedai mcm tu..ehehehehe..ada tu ada..tapi boleh la layanzzzzz

Gieyana said...

Walaaa..Seafood platter tu yg x bleh tahan...hehehe...

~ teringat seafood platter kt Manhantan Fish Market~

Mamamanja said...

keburukan kedai x melambangkan keenakan makanannya.. cewah!

Anne Zain said...

hikhik....kat jb takde la plak kedai gini...tak padan ngan buruk ye...jual tak agak2...haahahaha

SyaNa said...

imah~ kedai ni buruk jek..tak hebat mana..tp food dia mmg best


gieyana~ mmg tak tahan beb!!!

SyaNa said...

anne~ mmg buruk..nasib food dia sedap..kalo tak x ikhlas aku byo :p

helena's said...

tang lamb chop buatkan saye taktahann,,haha best2!

zai@umiaiman said...

tak per buruk di luar sedap di dalam, kira ok la kan..

M@L@ said...

kalo sedap tak per lah.. jgn kedai buruk masak pon x sedap...mmg kirim slm nak dtg lg...

SyaNa said...

helena~ tak bleh tahannn..nnt ajak bf gi sana ye

zai~ mcm pepatah ni :p

mala~ kak mmg buruk gile..tp sedappp..haros dtg lg kan

TiNiE said...

mmg aku terkujat pun ko call aku. takpe, akhirnya sampai jugak ko. syabbasss... :)

- MYA *tumpang pc kaktini *

SyaNa said...

mya~ aku pn terkujat ni..

Liana said...

huhuhu...sedapnya... Syana ko kan memang terre ler bab jalan2 cari makan... Sib baik ler ada kawan cam ko yer... Syang ko syana... muah...muah... :)