IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 20, 2009

Bekpes Di Pagi Ahad

gigih wooo bgn pagi ahad tu...sbb nk amik sesuatu kt area Petronas MRR2..sesuatu yg mantoppp..so b4 tu sempat bekpes kt cni..






ngantok lagi ni...



tu dia....nasi lemak sotong for syarul



mine ayam masak merah...


korg..bukan nk ckp pe la..tp mcm tak brape sedap la kt sini..tak worth ngan price dia..baik la ko mkn nasi lemak makcik tepi jalan...lagi sedap aku rse sambal nye..tp bleh la klu takat nk tukar feel makan nasi lemak mahal..
*tak tau la kan..ni tekak aku..tekak korg rse sedap terpulang...

8 comments:

helena's said...

cantik kaksyana pakai selendang cenggitu..

SyaNa said...

helena~ hiks..tantek ye??? tq..tq..

mama tisya said...

wei ko mandi ke idak ni..nmpk muka ko sembab...hahaha..mula2 tgk td ingtkn ko tk pki tudung yg 1st gmbr tu..rupanye pki selendang ye..cun gk..skali skala tukar style

makanan lg wei..laporrr....apa ler kau nk mkn buka pose ptg ni...

Diarihatiku1976 said...

aa memang dah tak sedap dah kat situ.. sama mcm makan kat tang ling pun dah tak sedap.. mahal je leh harap

kombat said...

aah syana.. ada member p makan pun kata tak sedap. tak berbaloi sungguh ngan $$$ dia

M@L@ said...

x sedap ker!!! tp habis tak mknnnn...(hehehhehehehe)
Bedal jer lah yer.. kalo mkn tak habis kang rugi mahaiiii...

Mamamanja said...

indah khabar dr rupa ler nih

Anne Zain said...

kat kulai ni syana ada 1 tempat popular...nasi lemak la...mmg menu kat situ nasik lemak semata2...nasi lemak ayam...ayam besau...kalau ko gi kul 10...nasib2 la ada lagi ke tak...tp...aku tatau la org2 panggil nasi lemak wak kentot..hikhikhik...mmg sedapppp...dier bukak malam...dkt area kg aku tu pon ada 1...dier bukak kedai dr 4.59pm - 10.59 pm..ahaks...rase +- ngn wak kentot gak..